Vedete

A murit Victor Socaciu! Mesajul Marinei Almăşan: "Îţi mulţumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viaţă, mi l-ai dăruit”

A murit Victor Socaciu! Mesajul Marinei Almăşan: "Îţi mulţumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viaţă, mi l-ai dăruit” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Artistul avea 68 de ani şi mai multe probleme de sănătate.

Victor Socaciu era internat de o lună de zile la spitalul Carol Davila. Solistul făcuse cu ceva timp în urmă un transplant de rinichi, dar acum întâmpina din nou probleme renale şi avea şi diabet. În luna aprilie, artistul a dus o bătălie cruntă şi cu coronavirusul.

Marina Almăşan a transmis un mesaj emoţionant: “Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieţii sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor şi NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au preţuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îţi doresc să-ţi găseşti pacea şi liniştea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ţi poarte numele. Şi, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viaţă, alături de mine, de aici , de pe pământ… Îţi mulţumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viaţă, mi l-ai dăruit”.

Şi fiica artistului, Ana- Maria Socaciu, a ţinut să marcheze pierderea suferită.

 "O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunţăm cu nemărginită durere stingerea din viaţă a celui care a fost soţ, tată, bunic, un artist de geniu şi un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împăraţia Sa alături de cei drepţi!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările