News

A născut acum patru luni şi arată minunat!

A născut acum patru luni şi arată minunat!

attends the 70th Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2018 in Los Angeles, California.

Pe 3 mai anul acesta, actriţa de 36 de ani i-a dat naştere primului ei copil, Ennis Howard Plemons, şi-al logodnicului ei, actorul Jesse Plemons, în vârstă de 30 de ani.

Aseară, la gala Premiilor Emmy organizată în Los Angeles, Kirsten Dunst a arătat ca o mamă cât se poate de hot, la prima ei apariţie pe covorul roşu de când a devenit mamă.

Kirsten Dunst

De data aceasta, simpatica actriţă a avut un rol secundar, însoţindu-şi logodnicul nominalizat la o statuetă Emmy pentru rolul lui din serialul Black Mirror.

Kirsten a arătat pur şi simplu strălucitor în rochia ei de gală bleumarin, cu decolteu generos şi cu talia frumos accentuată, coafura cu bucle lejere fiind şi ea una bine aleasă.

Alături de logodnicul Jesse Plemons

Este de admirat că actriţa a reuşit să ajungă la această formă de invidiat la doar patru luni de când i-a dat naştere băieţelului ei, cu atât mai mult cu cât vedeta este cunoscută pentru problemele ei de greutate.

Kirsten şi Jesse au început să iasă împreună din momentul în care au jucat amândoi în filmul Fargo, în anul 2016, iar la începutul acestui an s-au logodit.

Foto: Hepta, Getty Images

Modifică Setările