News

A oprit timpul în loc! Arată aşa la 52 de ani!

A oprit timpul în loc! Arată aşa la 52 de ani!

Nu contenim în a o admira! Este cu adevărat un model de urmat şi o inspiraţie pentru toate acele tinere care vor să arate bine şi sunt pe cale să apeleze la operaţii estetice. Ei bine, ea n-a făcut-o şi totuşi arată aşa!

Vorbim, desigur, de Elizabeth Hurley, cea care ne-a impresionat încă de acum 25 de ani, pe când apărea la braţul lui Hugh Grant în acea rochie lila, care îi punea în evidenţă silueta fără cusur. Aşa este şi astăzi, la 52 de ani, frumoasă şi tânără, cu o siluetă ca trasă pe inel. Iar de asta ne convingem de fiecare dată când poposim pe contul ei de Instagram.

De exemplu, cea mai recentă fotografie ne-o arată în lenjerie intimă, topless, afişând un look a la ”Îngeraş” Victoria`s Secret. De altfel, toate reacţiile din mediul online vorbesc despre cât de bine reuşeşte să arate actriţa şi cât de apreciat e faptul că nu a apelat la operaţii estetice sau altfel de intervenţii, aşa cum sunt tentate să facă multe alte actriţe de la Hollywood.

Vorbind despre cum reuşeşte să se menţină, Hurley recunoaştea că are un stil alimentar restrictiv şi că face sport în fiecare zi. ”Întotodeauna am grijă la ce mănânc, dar mănânc. Nu stau pe sucuri verzi, sau mai ştiu eu... prafuri. Nu iau nici vitamine. Încerc să nu mănânc prea mult la cină. (...) Încerc să fiu mai grijulie acum că am peste 50 de ani!”, a declarat ea în 2015.

foto: Instagram

Modifică Setările