Lifestyle

A petrecut cu starurile hollywoodiene! Mădălina Ghenea, strălucitoare într-o rochie Jean Paul Gaultier la petrecerea Vanity Fair

A petrecut cu starurile hollywoodiene! Mădălina Ghenea, strălucitoare într-o rochie Jean Paul Gaultier la petrecerea Vanity Fair camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

N-am reperat-o pe covorul roşu al premiilor Oscar, dar n-a lipsit de la petrecerea de după, organizată de Vanity Fair. Frumoasa româncă a făcut furori într-o rochie Jean Paul Gaultier.

Actriţa şi modelul de origine română a petrecut o seară printre starurile hollywoodiene, la petrecerea găzduită de editorul Vanity Fair, Radhika Jones. Cu această ocazie, Mădălina Ghenea (30) a ales să poarte o rochie semnată de designerul Jean Paul Gaultier, într-un galben muştar, care i-a venit ca turnată.

Mădălina şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii create de Azza Fahmy şi cu o pereche de sandale argintii, semnate de Stuart Weitzman. Make-up-ul şi hairstyle-ul au fost bine alese, completând perfect alegerea vestimentară. Nouă ne-a plăcut, vouă?

foto: Getty Images / Profimedia

Modifică Setările