News

A plecat! Decizia luată de Adela Popescu imediat după ce a renunţat la emisiunea "Vorbeşte lumea"

A plecat! Decizia luată de Adela Popescu imediat după ce a renunţat la emisiunea "Vorbeşte lumea" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A luat o pauză de la emisiune şi acum se concentrează asupra vieţii sale de familie. Iată ce decizie a luat Adela Popescu imediat după ce a anunţat la TV că este însărcinată cu al treilea copil!

Ziua de 8 ianuarie a fost una specială pentru Adela Popescu. Vedeta a anunţat în direct la Pro TV că este însărcinată cu al treilea copil şi că renunţă pentru moment la emisiunea "Vorbeşte lumea". Lora o înlocuieşte. Prezentatoarea îşi doreşte o sarcină fără complicaţii, pune mai presus de toate sănătatea familiei, aşa că rămâne acasă. 

Acum are mai mult timp pentru soţ, pentru Radu Vâlcan, pentru băieţii lor, dar şi pentru minunea care creşte în burtica ei. În ziua de 11 ianuarie, vedeta a mers la un control, a mers la ecografie să vadă bebeluşul. Nu ştim încă dacă este fetiţă sau băieţel, dar mămica a vrut să se asigure că e totul bine înainte de călătorie. Unde a plecat?

Imediat după ce a renunţat la emisiune, vedeta şi Radu Vâlcan au plănuit o vacanţă. Au plecat din Bucureşti! Au ales să petreacă câteva zile la munte, la aer curat, în familie. 

Vedeta a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini şi clipuri cu peisajul montan, dar şi cu băieţeii săi care se joacă de la prima oră a dimineţii. Toţi se simt bine, s-au dat şi cu sania, se bucură de timpul petrecut în familie. Priviţi imagini în galeria foto!

Se retrage de la Pro TV! Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil

Adela Popescu a anunţat pe 8 ianuarie la Pro TV că va fi nou din mamă. Vestea a bucurat întreaga familie, ştiut fiind faptul că cei doi visau să strângă în braţe şi o fetiţă. „Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

În timpul sarcinii, Adela va fi înlocuită la emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV de Lora.

Foto: Facebook

Modifică Setările