Vedete

A plecat la relaxare! Simona Gherghe se distrează în vacanţă, fără copii

A plecat la relaxare! Simona Gherghe se distrează în vacanţă, fără copii camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Simona Gherghe a plecat la munte! Vedeta a revenit pe pârtie, la zăpadă, să practice sportul ei preferat!

Dacă în ultima perioadă a fost concentrată doar pe creşterea copiilor, pe educarea lor, pe botezul micuţului din familie, iată că acum, Simona Gherghe a luat o pauză şi face ce îi place cel mai mult, pasiunea ei de mică: merge la schi. 

Vedeta a ales o staţiune din România şi acolo se relaxează. Şi-a pus schiurile şi coboară pe zăpadă, se distrează, dar de data aceasta fără copii. Ana a încercat şi ea sportul de iarnă acum ceva timp, vedeta i-a făcut poze, iar băieţelul este mult prea mic pentru a încerca. Aşadar, escapada pe pârtie fără copii pare să o facă fericită pe fosta prezentatoare tv.

În mediul online a publicat chiar şi câteva imagini. Peisajul este superb, iar ea are zâmbetul până la urechi. 

Simona Gherghe a făcut gimnastică

Puţină lume ştie că vedeta de televiziune s-a visat Nadia Comăneci şi, pentru asta, a mers să facă gimnastică de performanţă. Din păcate, povestea ei s-a încheiat mai înainte de-a începe…

Încurajată de dezvăluirile făcute de Maria Olaru în cartea sa, „ Preţul aurului – Sinceritate incomodă“, Simona Gherghe s-a întors în trecut într-o perioadă de care nu voia să-şi amintească prea curând. E vorba despre timpul petrecut în cantonamentele de gimnastică „Maria, Andreea, Ioana, Simona. Toate vor să fie Nadia. Exersează asiduu la bara de bătut covoare. Habar n-au cum e într-o sală adevărată de gimnastică. În jocul lor, nu lipsesc ceremonia de premiere, podiumul şi medalia. Niciuna nu cunoaşte preţul victoriei. Nu ştiu să povestesc despre celelalte, dar Simona l-a aflat. Simona n-a urcat niciodată pe podium, n-a luat nicio medalie. Dar a luat bătaie. Simona e o gimnastă ratată…“. Aşa îşi începe povestea tulburătoare Simona Gherghe, pe blogul său, sub titlul "Pumnul şi scândura".

Modifică Setările