News

A postat fotografii cu ea nemachiată şi Internetul a luat-o razna! Andra, aşa cum n-ai mai văzut-o!

A postat fotografii cu ea nemachiată şi Internetul a luat-o razna! Andra, aşa cum n-ai mai văzut-o! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

O vedem tot timpul coafată şi machiată, chit că se află acasă, în sânul familiei, sau prin vacanţe în care se relaxează cu cei dragi. Dar acum a făcut o excepţie şi şi-a luat până şi fanii prin surprindere cu fotografii cu ea nemachiată, pe care le-a postat aseară şi azi.

E tot timpul atentă la felul în care se prezintă în faţa publicului ei. Imaginile pe care le posteză pe pagina ei de Facebook pot fi, în marea lor majoritate, spontane şi absolut adorabile, dar n-o prezintă în faţa lumii pe Andra complet nearanjată. Tocmai de aceea fotografia de ieri a vedetei a uimit pe toată lumea.  

Aşa arată, în mod normal, fotografiile postate de ea - foarte îngrijite

“Vacanţă!!! Să lăsăm grijile deoparte şi să ne purtăm ca şi cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simţiţi şi voi!”, a scris Andra alături de imaginea cu pricina. Iar răspunsul fanilor ei nu a întârziat să apară. Fotografia a primit zeci de mii de like-uri în numai 10 ore şi aproape 1000 de comentarii.

Aşa arată Andra în fotografia postată ieri seară - complet nemachiată!

Unii dintre admiratorii cântăreţei i-au lăudat curajul de-a se prezenta, în văzul lumii, complet nemachiată. Aceştia au fost plăcut surprinşi de naturaleţea Andrei şi de frumuşeţea ei incontestabilă. În schimb, alţii susţin că asemenea aspect o îmbătrâneşte pe divă şi n-o avantajează în mod categoric.

Probabil încurajată de laudele primite online, Andra a continuat şi azi şirul fotografiilor neretuşate şi nearanjate. Vedeta a mai publicat, în această dimineaţă, o imagine din vacanţa familiei Măruţă în Grecia, în care cântăreaţa este, de asemenea, nemachiată şi necoafată.

Andra, complet nemachiată, alături de fiica ei, Eva

Voi ce părere aveţi? Arată mai bine nemachiată sau nu?

foto - Fecebook

Modifică Setările