Fashion

A primit ameninţări cu moartea pentru că arată aşa! Însă prietenul tocmai asta iubeşte la ea

A primit ameninţări cu moartea pentru că arată aşa! Însă prietenul tocmai asta iubeşte la ea camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Are 22 de ani, face modeling de 7 ani şi s-a mutat din Cipru la Londra şi apoi în SUA, acolo unde a fost studentă la una dintre cele mai importante facultăţi. Este vorba despre Sophia Hadjipanteli, celebrul model care nu şi-a pensat niciodată sprâncenele şi care are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram.

Din păcate pentru Sophia Hadjipanteli, multă lume nu înţelege „moda“ pe care a adoptat-o, iar din această cauză a primit numeroase ameninţări cu moartea: „Sunt oameni care mi-au scris că ştiu unde stau, ştiu ce maşină conduc, m-au ameninţat cu moartea, m-au hărţuit pe stradă, în timp ce mă plimbam cu verişoara mea. Ameninţările nu se rezumă la a-mi spune «Mori odată», ci sunt cât se poate de detaliate. Lumea îmi spune că ar trebui să mă sinucid“.

În trecut, modelul a mai spus că lumea o acuză că nu se pensează pentru a fi în centrul atenţiei şi că mulţi oameni îi spun să devină şi ea normal, dar că ea consideră că termenul „normal“ este subiectiv. „Sunt conştientă de faptul că oamenii fie mă iubesc, fie mă urăsc. Iar faptul că sunt oameni care-mi doresc răul nu mă va schimba. Sunt ceea ce sunt şi sunt fericită aşa. Urăsc faptul că oamenii îmi spun că nu mă pensez în mod intenţionat, că tânjesc după atenţie, că vreau ca numele meu să fie pe buzele tuturor. Nu este adevărat! Am renunţat să mă mai pensez dinainte de a-mi face conturi pe reţelele de socializare. Îmi tot spun că, dacă mă pensez, o să arăt şi eu normal. Dar ce înseamnă normal? Termenul e atât de subiectiv“, a spus Sophia Hadjipanteli.

De-a lungul timpului, tânăra în vârstă de 22 de ani a fost model pentru Vogue Italia şi pentru linia Savage X Fenty a Rihannei, iar recent a fost întrebată ce părere are iubitul ei, Zac Apostolou, un fotograf cunoscut din Marea Britanie, despre sprâncenele ei. „Le iubeşte. Când era mic, şi el avea sprâncenele lipite, aşa că mă înţelege“, a încheiat Sophia Hadjipanteli.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările