WP no category

A primit Oscar Pistorius o pedeapsă prea mică (6 ani)?

A primit Oscar Pistorius o pedeapsă prea mică (6 ani)?

Da
Nu
90.02%
471
90.02%
9.98%
471
9.98%
90.02%
9.98%

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Oscar Pistorius va fi eliberat după doar zece luni! Iată reacţia părinţilor Reevei Steenkamp

Condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013, Oscar Pistorius va fi eliberat pe 21 august, după doar zece luni de încarcerare. Cum e posibil acest lucru şi ce spune familia Reevei?

Părinţii Reevei Steenkamp, în cazul Oscar Pistorius: „Nu s-a făcut dreptate“

News

Părinţii Reevei Steenkamp, în cazul Oscar Pistorius: „Nu s-a făcut dreptate“

June şi Barry Steenkamp, părinţii iubitei lui Oscar Pistorius, Reeva Steenkamp, au declarat, după anunţarea sentinţei în cazul atletului paralimpic, că acceptă decizia judecătoarei şi că nu caută răzbunare, chiar dacă nu sunt de acord

News

Verdictul: Oscar Pistorius, vinovat de uciderea iubitei sale. Află detaliile!

Celebrul atlet paraplegic a fost achitat de acuzaţia de crimă cu premeditare, însă a primit verdictul de vinovat pentru ucidere din culpă a Reevei Steenkamp (29), pe care a împuşcat-o de 4 ori prin uşa băii din propria locuinţă, pe 14 februarie.

News

Verdict! Oscar Pistorius NU e vinovat de crimă cu premeditare

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a fost găsit nevinovat la acuzaţia de crimă cu premeditare. Verdictul a fost dat, astăzi, de judecătoarea Thokozile Masipa, la 19 luni după ce fostul atlet a împuşcat-o mortal pe logodnica sa, Reeva Steenkamp, în noaptea de 14 februarie 2013.

News

Atletul Oscar Pistorius, trimis la psihiatrie

După săptămâni în care încă se dispută dacă paraplegicul a ucis-o intenţionat sau nu pe iubita lui anul trecut, judecătorul a ales să-l trimită pe acuzat la teste psihiatrice, date fiind căderile lui nervoase şi depresia în care se află. Dar nu doar atât...