Vedete

A purtat o rochie cu un şliţ prea adânc, lăsând totul la vedere: cum arată Toni Braxton la 51 de ani

A purtat o rochie cu un şliţ prea adânc, lăsând totul la vedere: cum arată Toni Braxton la 51 de ani

Interpreta hitului „Unbreak My Heart” a cântat ieri, la Hard Rock Event Center, din Hollywood, într-o rochie care ne-a arătat toată plinătatea formelor sale

Dispărută de pe firmament de mai multă vreme, Toni a revenit în forţă – având trei nominalizări la Premiile Grammy, care se vor decerna pe 10 februarie. Astfel, artista e nominalizată cu piesa “Long As I Live” la trei categorii, printre care Best R&B Performance şi Best R&B Song. Apariţia ei de ieri, însă, ne-a lăsat la vedere o Toni mult mai împlinită la cei doar 1,56 metri înălţime ai săi, faţă de cum arăta în clipul “Unbreak My Heart”, unde atinsese cea mai bună formă fizică.

Dispariţia ei de pe firmament ascunde şi probleme grele în viaţa personal. Căsătorită în 2001 cu muzicianul Keri Lewis, a devenit mama a doi copii, unul dintre ei fiind diagnosticat cu autism. Cruntul diagnostic a făcut-o să se dedice acestei cauze, însă, din păcate, asta a dus şi la destrămarea căsniciei sale, divorţul definitivându-se în 2013. Trei ani mai târziu, Toni a luat-o de la capăt cu rapperul Birdman, cu care s-a şi logodit în februarie anul trecut. Dar chiar luna trecută, artista a anunţat că şi-au anulat logodna… Rămâne de văzut dacă Grammy-urile îi vor purta noroc şi îi propulsa din nou, deopotrivă viaţa profesională şi cea personal.

Foto: Profimedia

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările