News

A renunţat la baston! Imagini neaşteptate cu Selma Blair, actriţa diagnosticată cu sleroză multiplă

A renunţat la baston! Imagini neaşteptate cu Selma Blair, actriţa diagnosticată cu sleroză multiplă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

La 47 de ani, Selma Blair continuă să aibă zâmbetul pe buze chiar dacă se luptă cu diagnosticul pus de medici: scleroza multiplă. Recent, ea a fost surprinsă cu zâmbetul până la urechi, alături de o prietenă. Se simte mai bine!

După ani întregi de suferinţă, de dureri, de tratamente, Selma Blair pare că îi face faţă bolii cu zâmbetul pe buze, dovedind că este o învingătoare. Celebra actriţă a fost diagnosticată de medici cu scleroză cumplită. Afecţiunea gravă nu îi permitea să meargă, era nevoită să îşi târâie piciorul, avea dureri mari. 

În luna ianuarie a acestui an, actriţa a fost surprinsă imediat după ce luase prânzul la un restaurant. Imaginile de atunci au atras atenţia deoarece actriţa încă avea dureri mari, mergea destul de greu şi avea nevoie de sprijin. Priviţi imaginile aici. 

Iată că acum, chiar la sfârşitul lunii februarie, Selma Blair este într-o formă mult mai bună, ba chiar dă semne de revenire. În vârstă de 47 de ani, actriţa a apărut în Los Angeles alături de o foarte bună prietenă. Cele două au luat micul dejun împreună. Ce surprinde este faptul că aceasta a renunţat la baston, pare că merge mai bine singură. Ştim că în trecut, actriţa îşi făcea apariţia mereu în baston, iar durerile încă o chinuiau.

Acum, Selma Blair a afişat un zâmbet până la urechi. Actriţa poartă şi o ţinută mai veselă, o fustă vaporoasă, o cămaşă neagră. Priviţi toate imaginile în galeria foto. 

Selma Blair povesteşte cum e să trăiască cu scleroza multiplă: ”Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos”

După ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă şi a fost avertizată că viaţa ei nu va mai fi niciodată la fel, ea a răspuns: „Slavă Domnului!“. Deloc surprinzător pentru actriţa care s-a apucat de băut la 7 ani şi a suferit din cauza anxietăţii, a depresiei şi-a agresiunii sexuale!

Ştiam de anunţul făcut de Selma (46) în octombrie 2018, când a dezvălu­it diagnosticul primit în luna august a anului trecut, însă parcă nu ne aşteptam la o evoluţie atât de rapidă a bolii. Muza lui Karl Lagerfeld, imaginea Chanel şi cea care a primit, în tinereţe, premiul MTV pentru scena sexy din Cruel Intentions (1999) - în care se sărută pa­sional cu Sarah Michelle Gellar - este acum doar o umbră a femeii seducătoare de altă­dată. Îşi târâie piciorul, de-abia îşi mai poate controla mişcările şi are un tremur în voce care-i face discursul aproape neinteligibil. Şi asta-i doar ce-i la vedere!

Foto: Profimedia 

Modifică Setările