News

A reuşit să bifeze opt mariaje deşi nu avea un fizic atrăgător. De ce şi-a scos Mickey Rooney ultima soţie din testament

A reuşit să bifeze opt mariaje deşi nu avea un fizic atrăgător. De ce şi-a scos Mickey Rooney ultima soţie din testament camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A reuşit să cucerească Hollywoodul deşi nu avea un look impunător.  Cu umorul şi charisma sa, Mickey Rooney părea să hipnotizeze femeile, iar asta l-a ajutat să bifeze nu mai puţin opt mariaje de-a lungul vieţii.

Actorul a adus-o în patul lui chiar pe  Ava Gardner, iar asta spune multe despre farmecul pe care îl emana. Cu toate acestea, mariajul nu a durat mai mult de 1 an.

A opta şi ultima soţie a lui Rooney a fost Jan Chamberlin, care l-a iubit şi l-a îngrijit timp de 34 de ani, până la separarea lor în 2012. Jan i-a fost pe deplin devotată lui Mickey, dar nu i-a fost uşor. Căsătoria lor a fost  plină de piedici încă de la început. Deşi s-au iubit, Chamberlin a ştiut că nu poate avea o viaţă uşoară lângă un bărbat care a divorţat de şapte ori înainte. Asta dacă nu mai punem la socoteală diferenţa de 18 ani dintre ei.

În 1979, la un an după căsătorie, Jan a acordat un interviu revistei People şi a vorbit despre greutăţile pe care le întâmpina. “Îşi doreşte să rămân acasă şi să fiu lângă el tot timpul. Când ai alături un bărbat mai în vârstă trebuie să faci compromisuri, dar e bine să te asiguri că că nu îţi pierzi propia personalitate.. Ori de câte ori avem un meci, el o cheamă pe mama să vină şi să arbitreze. O adoră”.

Mickey era mult mai în vârstă decât Jan şi avea propriile tabieturi, dar în ciuda acestor lucruri ea i-a rămas alături  timp de 34 de ani.

Cei doi s-au separat în 2012, după ce fiul lui Chamerlin din prima căsătorie a fost acuzat de abuz de către Mickey.

Cu doar trei săptămâni înainte de a muri, Mickey Rooney şi-a scos soţia din testament.

Chamberlin a contestat ultima dorinţă a lui Rooney şi a susţinut că are dreptul la averea sa, dar, în cele din urmă , a pierdut în instanţă. Se spune că Mickey a luat decizia lui de a-şi lăsa soţia fără moştenire ca urmare a abuzurilor repetate  pe care le-a suferit din partea fiului său.

 

Modifică Setările