Royals

A revenit la sentimente mai bune? Charles vrea să îşi cunoască nepoata. Când s-ar putea vedea prinţul cu Meghan şi Harry

A revenit la sentimente mai bune? Charles vrea să îşi cunoască nepoata. Când s-ar putea vedea prinţul cu Meghan şi Harry camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Se anunţă o reuniune regală? Prinţul Charles speră să se împace cu prinţul Harry şi cu Meghan Markle pentru a-şi putea întâlni nepoata, pe Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, susţine un expert.

„Cred că Charles îşi doreşte cu adevărat să-şi cunoască nepoata”, spune Nick Bullen. „Prinţul este incredibil de trist în legătură cu tot ce s-a întâmplat”, Bullen face referire la Ieşirea celor doi din viaţa regală şi interviurile şocante despre viaţa lor în spatele zidurilor palatului.

„Familia va dori să se întâlnească”, spune expertul. El are convingerea că jubileul de platină ar putea fi ocazia perfectă pentru ca regalii să se reconecteze cu ducele şi ducesa de Sussex.

Bullen crede că Harry, în vârstă de 36 de ani, şi Meghan, în vârstă de 40 de ani, vor participa cel mai probabil la marea sărbătoare „pentru că trebuie văzuţi sprijinind-o pe regina Elisabeta”. „Este un moment minunat pentru ca toată lumea să fie împreună”.

Jubileul de platină, stabilit pentru 2 iunie 2022, va marca cei 70 de ani petrecuţi de regină pe tron. Cu acest prilej, monarhul va sărbători şi împlinirea celor 96 de ani.  “Va fi sărbătoare naţională”.

Potrivit lui Bullen, în acea zi specială toată lumea trebuie să aibă cel mai bun comportament. Evenimentul îi va obliga aşadar, atât pe regali, cât şi pe Meghan şi Harry, să îşi schimbe atitudinea.  “Trebuie să se poarte bine, pentru că este momentul Reginei”, explică expertul. „Toţi membrii familiei regale sunt conştienţi că este anul ei”, a adăugat Bullen. „O vor sprijini, titlurile nu ar trebui să fie despre ei”.

Dacă Charles speră să-şi cunoască nepoata în curând, Bullen are convingerea că regina o va întâlni cu siguranţă pe Lilibet, care îi poartă numele.

Indiferent de drama care se petrece în spatele uşilor închise, Elisabeta dă prioritate familiei mai presus de orice. „Aşa cum a spus întotdeauna, Harry şi Meghan sunt acei membri iubiţi ai familiei. Cred că regina se ridică deasupra tuturor acestor certuri mărunte”, spune Bullen. “Desigur că vrea să fie cu ei. Sunt familia ei”.

Harry şi Meghan s-au căsătorit în mai 2018 şi au împreună doi copii.

 

Modifică Setările