News

A revenit la stilul de viaţă sănătos! Aşa se menţine în formă Andreea Bănică după masa de Paşte

A revenit la stilul de viaţă sănătos! Aşa se menţine în formă Andreea Bănică după masa de Paşte camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cu toţii am savurat preparatele delicioase de Paşte, dar ce facem cu kilogramele în plus? Andreea Bănică a revenit la stilul de viaţă sănătos, a dezvăluit ce mănâncă acum.

Cântăreaţa îşi doreşte să arate mereu perfect, să aibă un trup de invidiat atunci când apare pe scenă sau merge la evenimente. Andreea Bănică consideră că în perioada Paştelui a consumat mai mult decât de obicei, iar acum a revenit la stilul ei de viaţă sănătos! Noi ziceam că arată bine întotdeauna, iar imaginile dovedesc asta!

Pe Instagram, acolo unde este foarte activă, vedeta a dezvăluit o parte din meniul său pe timpul unei zile. La micul dejun, Andreea Bănică a servit două felii de pâine integrală cu puţin unt şi dulceaţă fără zahăr. A băut şi din ceaiul său preferat şi a avut grijă să facă şi sport! O oră şi jumătate a mers continuu! Următoarea masă a cântăreţei spunem că a fost foarte gustoasă şi sănătoasă! Ea a pozat într-o farfurie o salată de spanac verde, cu condimente alese, bine asezonată. I-a pus şi puţin ulei de măsline! Lângă aceasta, Andreea Bănică a gătit cartofi la cuptor cu rozmarin. Aşa se menţine ea în formă!

Andreea Bănică a luat măsuri de protecţie pe perioada pandemiei

Cântăreaţa se teme de infecţia de coronavirus şi a luat şi ea, ca mulţi dintre noi, măsuri sporite de protecţie. A ales ca de Paşte să nu primească musafiri, să nu vină prieteni la ei în casă. Au sărbătorit sărbătorile în patru, ea şi Lucian şi cei doi copii ai lor. Vedeta însă nu a uitat de fanii săi şi le-a făcut o urare care să le ajungă la suflet: „Iubire, fericire, sanatate, pace, liniste, toate sa ajunga in casele voastre.”

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările