News

A scăpat de problemele cu legea în Brazilia şi acum s-a logodit

A scăpat de problemele cu legea în Brazilia şi acum s-a logodit

În vară, numele lui apărea în toate publicaţiile americane şi nu numai, fără ca aceasta să fie o popularitate pe care el să şi-o fi dorit. Este vorba despre scandalul în care a fost implicat înotătorul Ryan Lochte şi alţi trei colegi din lotul american, care susţineau că au fost jefuiţi de poliţişti brazilieni în Rio, sub ameninţarea armei. Ryan şi Lochte Ei bine, după ce s-au mai liniştit apele, Ryan a decis că, la cei 32 de ani ai săi, este pregătit să se aşeze la casa lui. Înotătorul olimpic Ryan Lochte Implicat în prezent în concursul Dancing With The Stars, acolo unde este invitat din postura de vedetă, Ryan Lochte a luat weekendul trecut o pauză pentru a-i pregăti iubitei lui, cu care are o relaţie de nouă luni, o cerere romantică în căsătorie.

Este vorba despre fostul model Playboy Kayla Rae Reid, care a postat pe Instagram o fotografie cu inelul de logodnă cu diamante.

lochte-4a-a
Ryan şi logodnica lui sunt împreună din ianuarie

„Nu mai am cuvinte. Extraordinar. Sunt atât de îndrăgostită de tine“, este mesajul care a însoţit fotografia revelatoare, în care proaspeţii logodiţi se sătură, într-un cadru romantic, la apus.

Modifică Setările