Meghan & Harry

A sfidat din nou tradiţia regală! De ce a zburat către New York, singură, Meghan Markle?

A sfidat din nou tradiţia regală! De ce a zburat către New York, singură, Meghan Markle?

De zeci de ani, lucrurile în privinţa naşterilor regale s-au desfăşurat la fel. Nou-venita Meghan Markle vrea, însă, să rescrie legile şi să se abată de la istoricul regal.

În weekend, Ducesa de Sussex a zburat către New York, bifând prima călătorie solo de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry. Care a fost scopul acestei călătorii de cinci zile, pe care Casa Regală a Marii Britanii n-a anunţat-o?

Ei bine, o reîntâlnire a Ducesei de Sussex cu cele mai apropiate prietene ale sale. Meghan este acolo pentru a petrece puţin timp, în privat, cu ele, dar şi pentru a avea parte de mult visatul baby shower, pe care casa regală îl dezaprobă.

Potrivit presei internaţionale, Jessica Mulroney şi alte 15 cunoscute de-ale lui Meghan au pus la cale un baby shower la Upper East Side Hotel, care va avea loc în seara aceasta.

Nu ştim ce părere are regina Elisabeta despre această tradiţie din America, dar e clar că e o practică neobişnuită pentru o femeie căsătorită în sânul familiei regale britanice şi că nimeni, până acum, n-a urmat-o. Kate ori verişoarele lui William au făcut rabat de la baby shower.

Modifică Setările