News

A slăbit 7 kg în patru săptămâni. Ce cântăreţ celebru se laudă cu această performanţă?

A slăbit 7 kg în patru săptămâni. Ce cântăreţ celebru se laudă cu această performanţă?

În anul 2012 a urcat, alături de trupa din care face parte, ca invitat special pe scena de la „Vocea României“, unde a fost fascinat de Loredana Groza, despre care a spus că este frumoasă şi sexy. De-a lungul timpului a cucerit întreaga planetă cu piese ca „One Love“ si „Sorry seems to be the hardest word“. Iar acum afirmă că a reuşit imposibilul: să slăbească 7 kilograme în doar o lună de zile. Antony Costa, după ce a slăbit 7 kilograme Dacă nu ştii despre cine este vorba, îţi spunem noi: artistul Antony Costa, membru al formaţiei britanice Blue, câştigătoare a două premii Brit. Cântăreţul a vorbit recent cu prezentatoarea TV Lorraine Kelly despre cum şi-a schimbat stilul de viaţă şi cum a reuşit să slăbească foarte mult într-un timp foarte scurt.

Antony Costa a povestit că şi-a dat seama că trebuie să slăbească în momentul în care a văzut o fotografie cu el din vacanţă. Nemulţumit de felul în care arată, artistul a decis că trebuie să facă o schimbare, iar acum este mulţumit de decizia luată: „Simt că sunt un alt om acum. Simt că am cucerit lumea“.

Cântăreţul a spus că, deşi în trecut nu îi plăcea să meargă la sală şi se simţea ciudat de fiecare dată când voia să se apuce de antrenament, acum iubeşte ce face, dar are grijă şi de dietă: „Oricine se poate antrena oriunde. Poţi să ieşi să te plimbi, să ieşi la alergat. Totul ţine de pregătire. Sportul şi sala de fitness sunt foarte importante pentru mine acum. Contează foarte mult şi ce dietă ţii. Abia aştept să vină acea zi în care pot spune că pot mânca orice fără să-mi fie frică de faptul că mă voi îngrăşa“.

Antony Costa înainte de a slăbi

Antony Costa a spus că a contat foarte mult şi sprijinul pe care l-a primit de la ceilalţi membri ai trupei Blue, în special de la Duncan James. Acesta din urmă i-a spus colegului său de trupă că a ajuns să arate foarte bine şi că este o sursă de inspiraţie pentru oricare dintre ei.

foto: Instagram

Modifică Setările