News

A slăbit şi poate să poarte mini! Mariah Carey, în ţinute cât mai revelatoare

A slăbit şi poate să poarte mini! Mariah Carey, în ţinute cât mai revelatoare camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mariah Carey and her boyfriend Bryan Tanaka are both seen sitting together inside Floyd Mayweather Birthday Celebration at The Reserve in Downtown Los Angeles. Mariah Carey was later seen celebrating with Jamie Foxx and Floyd Mayweather at the DJ Booth.

Pictured: Mariah Carey and Bryan Tanaka Ref: SPL1663880 250218
Picture by: Mr.Canon / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

De când şi-a recăpătat silueta, Mimi apare doar în outfituri care îi pune în evidenţă transformarea. Iar asta înseamnă scurt, mulat şi decoltat! În accepţiunea artistei, apariţia sa de la petrecerea aniversară a lui Floyd Mayweather a fost una sexy, demnă de o artistă de calibru ei!

foto: SplashNews

Mariah Carey şi Bryan Tanaka

Mariah Carey pare că e mai fericită ca oricând, acum că silueta ei este cea de odinioară. A fost dispusă să ajungă la bisturiu pentru asta, apelând la o operaţie de micşorare a stomacului, aşa că n-are de gând să-şi ascundă trupul sculptat, recâştigat.

Mini, mulată şi decoltată!

În weekendul care tocmai a trecut, artista a mers însoţită de iubitul Bryan Tanaka, la petrecerea aniversară a pugilistului Floyd Mayweather, purtând, evident, una dintre cele mai mulate şi decoltate rochii ale sale.

Nimeni nu-şi poate lua ochii de la ea!

Ea a ales o mini black-dress pentru această ocazie, pentru a le arăta tuturor cât de bine arată acum. Mulată şi cu un decolteu vast, rochia a atras privirile tuturor celor din jur. A avut grijă s-o accesorizeze cu bijuterii masive, atât de representative pentru stilul ei.

Alte ţinute purtate de ea după operaţia de micşorare a stomacului!

Modifică Setările