Royals

A sosit primul invitat celebru la nunta lui Meghan cu Harry

A sosit primul invitat celebru la nunta lui Meghan cu Harry

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actors Meghan Markle (L) and Gabriel Macht arrive at the 13th Annual InStyle And The Hollywood Foreign Press Association's Toronto International Film Festival Party at the Windsor Arms Hotel on September 11, 2012 in Toronto, Canada. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Mai sunt câteva zile până sâmbătă, 19 mai, ziua în care o lume întreagă va fi martora unei noi nunţi regale, cea a lui Meghan Markle cu Prinţul Harry.

Cu toate acestea, unii dintre invitaţii celebri sunt mai nerăbdători decât alţii şi au ajuns la locul faptei cu o săptămână înainte. Este vorba despre colegul lui Meghan Markle din serialul Suits, Gabriel Macht (actorul din rolul principal), care a ajuns la Londra încă din weekend, însoţit de soţia sa, actriţa şi modelul australian Jacinda Barrett, şi fiul lor, Luca.

Gabriel Macht şi Jacinda Barrett

Frumoasa familie a profitat de invitaţia la evenimentul anului pentru a se bucura de o vacanţă în Anglia, în Londra şi în împrejurimi.

Aceştia au început cu o vizită la Palatul Buckingham, aşa cum am putut observa de pe contul de Instagram al doamnei Macht.

Jacinda a postat o fotografie cu ocazia Zilei Mamei, care în America s-a sărbătorit pe 13 mai, în care aceasta apare sărutându-şi băieţelul, poză însoţită de următorul mesaj: "Pupat în faţa Reginei".

Încă din luna martie a fost confirmat că toţi colegii lui Meghan din serialul Suits, precum şi cei din echipa de producţie, au fost invitaţi la nunta regală, care va avea loc p 19 mai la Castelul Windsor.

Meghan Markle şi Gabriel Macht în anul 2012
Modifică Setările