News

A treia echipă eliminată de la "Asia Express", sezonul 3. Au pierdut cursa pentru ultima şansă

A treia echipă eliminată de la "Asia Express", sezonul 3. Au pierdut cursa pentru ultima şansă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Din păcate, o altă echipă părăseşte competiţia "Asia Express". Au pierdut cursa pentru ultima şansă, iar ancora a fost roşie, echipa a fost eliminată!

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ, Lia şi Maria şi Adda şi Cătălin sunt concurenţii din cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima şansă, în ediţia 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Cei trei urmează să treacă prin probe "de foc", în care le sunt testate răbdarea, priceperea, rapiditatea. Una dintre cele trei echipe nu reuşeşte să ajungă rapid la Gina Pistol şi se clasează pe ultimul loc. Ghinionul face ca ancora pe care Răzvan Fodor şi Sorin Bontea, concurenţii cu imunitate, o deţin să fie roşie. 

După ce echipele formate din Nico şi fiica sa, Alex Velea şi Mario Fresh, au fost trimise acasă, acum are loc o nouă eliminare. Pentru echipa formată din Lia Bugnar şi Maria Buză lupta pentru marele premiu de la Asia Express se încheie, scrie click.ro. 

Ce spuneau cele două concurente înainte de a pleca în Asia Express

"Asia Express nu e despre geografie, ci despre un drum interior. Sunt alături de prietena mea cea mai bună şi este o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viaţa ne-a dat mult de lucru şi ăsta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ţi se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea şansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă, încât o să fie perfect să avem o singură misiune", a declarat Lia Bugnar înaintea filmărilor.

 

 

Modifică Setările