News

A uitat de episoadele de violenţă! Amber Heard e fericită în sfârşit. Cum a apărut alături de iubită

A uitat de episoadele de violenţă! Amber Heard e fericită în sfârşit. Cum a apărut alături de iubită camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

În toamna anului trecut am văzut-o în faţa instanţei, într-un proces cu Johnny Depp, dar iată că acum e fericită...în sfârşit. Amber Heard a fost surprinsă alături de iubită! 

După cum a susţinut în repetate rânduri, Amber Heard a trecut prin mai multe episoade de violenţă. L-a acuzat pe Johnny Depp că a lovit-o în repetate rânduri în timpul căsniciei lor. Pare că toate acele momente le-a lăsat deoparte, iar acum e împlinită alături de fiinţa care o face fericită. 

Amber Heard a fost surprinsă de paparazzi recent într-un aeroport din L.A. Vedeta nu era singură, ci era însoţită de o persoană...mulţi au crezut că de un bărbat, dar Amber era alături de Bianca Butti, iubita pe care o are de peste un an de zile. Cele două sunt foarte apropiate, pare că au o relaţie specială de iubire.

Amber Heard a apărut în aeroport într-o ţinută extrem de simplă, neagră, cu părul prins sus, în timp ce iubita a îmbrăcat o ţinută masculină. Şi-au acoperit feteţele cu măştile de protecţie. Amber Heard pare fericită şi liniştită acum, oare se bucură de o vacanţă de neuitat alături de iubită?

Priviţi imagini în galeria foto!

Iubita lui Amber Heard suferă de cancer la sân

Bianca Butti a fost prima oară diagnosticată cu cancer în anul 2015 şi, după ce reuşise să învingă cumplita boală, se pare că aceasta a revenit în cele din urmă. Prima oară Bianca a făcut chimioterapie, radiaţii şi a fost chiar şi operată, însă acum susţine că, de când boala i-a revenit, încearcă să facă tratamente alternative, scrie click.ro.

„Când am aflat că am din nou cancer am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la aproape 3 ani după ce medicii mi-au spus că nu mai aveam cancer”, explica aceasta.

Johnny Depp este vinovat de violenţă domestică şi a lovit-o de 12 ori pe Amber Heard

De fapt, reputaţia lui are cel mai mult de pierdut, după ce starul de 57 de ani a pierdut procesul intentat tabloidului The Sun, pentru un articol în care publicaţia britanică îl descria ca fiind un soţ violent, ce-şi bătea nevasta, mai exact pe actriţa Amber Heard.

Actorul american cerea compensaţii în valoare de 2 milioane de lire sterline pentru acest articol defăimător, însă Înalta Curte de la Londra, acolo unde s-a judecat cazul, a dat un verdict favorabil tabloidului incriminat.

Conform verdictului, Depp a fost violent cu soţia sa, Amber Heard, în vârstă de 34 de ani, pe care a lovit-o de 12 ori în timpul scurtului lor mariaj. De fapt, actriţa americană a fost un martor de bază al părţii incriminate, mărturia ei fiind cea care l-a înfundat, în cele din urmă, pe Depp.

Foto: Profimedia

Modifică Setările