News

A venit Moş Crăciun!!! Copiii vedetelor de la noi, fericiţi pentru cadourile găsite sub brad

A venit Moş Crăciun!!! Copiii vedetelor de la noi, fericiţi pentru cadourile găsite sub brad camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Ca în fiecare an, celebrităţile se mândresc cu brazii pe care i-au împodobit, dar şi cu darurile primite în dimineaţa de 25 Decembrie. Însă cei mai fericiţi sunt copiii lor, care trăiesc magia Crăciunului la intensitate maximă şi se bucură pentru jocurile şi jucăriile găsite, în această dimineaţă, sub brad.

Ce-i drept, unii copii n-au rezistat până în această dimineaţă şi au desfăcut cadourile încă de aseară, din Ajunul Crăciunului. Iar părinţii lor nu s-au putut abţine şi au imortalizat momentul minunat în care micuţii au descoperit, cu mare uimire şi încântare, darurile Moşului. Iar cei care au dat năvală, în această dimineaţă, la brad, ca să vadă ce le-a adus Moşul, s-au pozat apoi cu jucăriile şi jocurile primite.

Andra şi Cătăin Măruţă, împreună ci copii lor, Eva Maria şi David

Părinţii din showbiz-ul românesc au postat, în această dimineaţă, imagini cu unul dintre cele mai frumoase momente de peste an, când prichindeii lor s-au întâlnit cu cadourile lui Moş Crăciun.

Elena Gherghe a făcut publice fotografii cu cei doi copii ai ei, Amelie şi Nicholas, lângă brad, printre cadouri, Gabriela Cristea s-a pozat, de Crăciun, cu întreaga ei familie, la fel şi Andra, Andreea Bălan, Livia Graur şi Paula Chirilă. Până şi Andreea Raicu a postat o imagine emoţionantă cu ea şi o fetiţă în braţe atunci când ne-a făcut tuturor urări frumoase de Crăciun.

Andreea Bălan petrece Crăciunul cu Aurelian Temişan şi familia lui

Adelina Ioana Pestriţu a ţinut să-şi informeze fanii cu privire la toate momentele de dinainte de-a veni Moşul. Ea i-a filmat pe soţul ei şi pe fetiţa lor, Zeny, în timp ce împodobeau bradul, iar Ioana Maria Moldovan pare că a făcut o întreagă şedinţă foto cu super simpaticul ei băieţel, Andrei-Ioan.  

Băieţelul Ioanei Maria Moldovan, bucuros pentru cadouri

Campioana olimpică la nataţie Camelia Potec ne-a transmis un mesaj plin de emoţie şi s-a pozat lângă bradul împodobit, în timp ce Andreea Mantea ne-a zâmbit fericită alături de băieţelul ei, de lângă bradul lor de-acasă.

Mare fericire pe chipurile frumoase ale copiilor VIP! Urmăriţi imaginile din GALERIA FOTO pentru a vă convinge de asta!

foto - Facebook

Modifică Setările