Lifestyle

“A vrut Corneliu Vadim Tudor să vă arunce pe fereastră?” Codrin Ştefănescu se confesează

“A vrut Corneliu Vadim Tudor să vă arunce pe fereastră?” Codrin Ştefănescu se confesează

Codrin Ştefănescu va sta faţă în faţă cu Denise Rifai.

Face politică de mai bine de 20 de ani, traseul său politic fiind marcat de multe ieşiri din scena publică şi reveniri spectaculoase. Acesta a făcut parte, de-a lungul timpului, din mai multe partide politice. Şi-a construit imaginea unui mare iubitor de artă şi figurează pe lista scurtă a colecţionarilor celebri din România. 

În plan personal, Codrin Ştefănescu este un burlac convins şi tatăl a doi copii. În ultimii ani, s-a remarcat ca un susţinător fidel al lui Liviu Dragnea, unul dintre puţinii membrii PSD care nu s-a dezis de fostul lider al partidului. Publicul îl percepe pe Codrin Ştefănescu ca fiind un politician extrem de vocal, acid, adept al unui limbaj agresiv. 

“De ce v-a dat Marian Vanghelie afară din PDS?”, “De ce ar trebui să stea în genunchi Marcel Ciolacu?”, “A vrut Corneliu Vadim Tudor să vă arunce pe fereastră?”, “Aţi avut de pierdut din cauza limbajului agresiv?”, “Aţi dat bani să întreţineti relaţii intime cu o minoră?”, “Aţi aruncat-o în stradă pe mama fiului dumneavoastră ca să îi arătaţi cine e şeful?”, “Aveţi probleme cu controlul furiei?, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Codrin Ştefănescu în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la 22:45, la Kanal D!

 

Modifică Setările