News

A vrut să ascundă cu mâna, dar s-a văzut tot. Iată cum a apărut pe stradă celebrul model!

A vrut să ascundă cu mâna, dar s-a văzut tot. Iată cum a apărut pe stradă celebrul model!

Kendall Jenner steps out wearing a sheer red shirt while out and about in New York City.

Pictured: Kendall Jenner Ref: SPL1547539 300717
Picture by: J. Webber / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Are 21 de ani şi lumea la picioare! A defilat deja pentru multe dintre casele mari de modă, se numără printre cele mai bine plătite modele şi are viitorul asigurat, căci e, fără doar şi poate, una dintre tinerele promiţătoare în domeniul modei. Ea este Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian.

Kendall şi-a făcut un nume propriu şi nu depinde financiar în niciun fel de familia ei numeroasă şi celebră. Orice face ea în prezent apare pe prima pagină a ziarelor. Apariţia ei de zilele trecute, de exemplu, a adus-o şi-n atenţia noastră.

Modelul de 21 de ani se afla ieri în New York, acolo unde merge des graţie nenumăratelor contracte fashion pe care le are. Ceea ce a făcut-o să iasă în evidenţă nu a fost, însă, vreo apariţie pe podium sau în vreo revistă de profil, ci ţinuta pe care a ales s-o poarte pe stradă, în văzul tuturor.

Dezinhibată cum o ştim, Kendall a părăsit hotelul într-o bluză extrem de revelatoare. În zadar a încercat ea să-şi acopere bustul, căci bluza orange i-a lăsat la vedere mai mult decât, probabil, voia. Aşa se face că paparazzi au surprins nişte cadre inedite, care, desigur, au făcut înconjurul reţelele de socializare. Mda, ce să mai spunem?

foto: Splash

Modifică Setările