Fashion

A vrut să treacă neobservată, dar un detaliu al ţinutei sale a atras toţi paparazzi

A vrut să treacă neobservată, dar un detaliu al ţinutei sale a atras toţi paparazzi

New York, NY - Selena Gomez dons some cleavage as she exits an apt building in NYC wearing a patterned baby blue blouse with jean and strap red heels. Pictured: Selena Gomez BACKGRID USA 25 SEPTEMBER 2017 BYLINE MUST READ: N.Ignatovich / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A tot menţionat în ultima vreme că şi-ar dori o perioadă de linişte, pentru a se recupera după operaţia de transplant de rinichi, suferită acum câteva luni. Totuşi, până şi cele mai banale apariţii ale ei se transformă într-un spectacol de stradă. Selena Gomez a fost surprinsă de paparazzi părăsind o clădire din New York Face ce face şi paparazzi sunt tot pe urmele ei! Ieri, cântăreaţa de 25 de ani părăsea o clădire din New York pentru a se îndrepta spre o întâlnire oficială. Şi deşi şi-ar fi dorit să treacă neobservată, paparazzi au urmărit-o îndeaproape. De ce?

Pentru că apariţia ei a fost cât se poate de stylish, dar şi de... senzuală. Selena Gomez a purtat cu acea ocazie un outfit aparent banal, dar în eseenţă foarte sexy. Asta pentru că bluza, şic de altfel, era transparentă, iar vedeta nu purta lenjerie intimă. Vă închipuiţi, aşadar, că paparazzii nu s-au putut abţine să nu surprindă cât mai multe imagini cu această apariţie super sexy a cântăreţei! Iată câteva dintre cele mai reuşite!

Fără sutien!

foto: Hepta

Modifică Setările