News

ABBA lansează muzică nouă! Ce au făcut membrii trupei în 40 de ani de pauză? Totul despre tragedii personale, divorţuri şi prietenie regală

ABBA lansează muzică nouă! Ce au făcut membrii trupei în 40 de ani de pauză? Totul despre tragedii personale, divorţuri şi prietenie regală camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Fără doar şi poate, ABBA a fost una dintre cele mai mari trupe muzicale din lume, cu hituri precum "Dancing Queen", care au avut vânzări de 385 de milioane de albume, conform celor de la Forbes. Iar acum plănuiesc să revină în prim plan cu noi piese. Totuşi ce au făcut Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad în cei 39 de ani de pauză?

Se pare că ABBA n-a mai scos muzică nouă din 1981, când lansaseră albumul The Visitors, iar acum dau semne că revin pe scenă cu noi piese. Conform The Sun, legendele suedeze vor scoate muzică nouă pe 3 septembrie 2021: „ABBA revine, în sfârşit, în muzică şi plănuieşte să lanseze muzică nouă vinerea următoare, după 39 de ani de pauză. E o mare realizare asta!”, dezvăluie o sursă pentru tabloidul cu pricina.

Pe lângă mult aşteptata muzică, ABBA lansează şi un documentar intitulat ABBA Voyage, care ne va dezvălui modul în care au fost realizate piesele respective şi cum le-a venit ideea de-a crea turneul lor cu holograme, care ar începe în mai 2022. „Bjorn, Benny, Agnetha şi Anni-Frid vor fi cu toţii la deschiderea turneului, când vor dezvălui lumii întregi hologramele cu ei. Va fi ca şi cum ne întoarcem cu toţii în timp!...”, a adăugat apropiatul trupei.

ABBA plănuieşte această revenire din 2019 şi lucrează intens cu Simon Fuller, de la American Idol şi So You Think You Can Dance, care a colaborat, de asemenea, şi cu Spice Girls.

Bun, dar ce au făcut cei patru membri în cei aproape 40 de ani de pauză?

Modifică Setările