Vedete

Abia mutată în casă nouă, Feli spune cum face faţă izolării: "Nu trebuie să uităm de lucrurile care ne fac fericiţi"

Abia mutată în casă nouă, Feli spune cum face faţă izolării: "Nu trebuie să uităm de lucrurile care ne fac fericiţi" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Artista stă împreună cu mama, fiica şi partenerul său într-o vilă nou-nouţă.

"Aş muri să fiu singură în perioada asta! La cât sunt eu de needy, mi-ar fi super greu!", recunoaşte Feli Donose, care a fost invitată la o discuţie cu Raluca Benavides, în direct la Radio ZU.

Ea a povestit ce se întâmplă la ea în casă în această perioadă de izolare: „Casa mea este plină. Eu, Cătălin, mama, Nora Luna, un motan şi Charlie, un puiuc de labrador care roade tot ce prinde, inclusiv lămpile pe care le-am montat în curte!”, i-a povestit ea Ralucăi Benavides.

Altfel, artista încearcă să se bucure de momentele acestea de izolare, încearcă să recupereze timpul pierdut atunci când viaţa îi era plină de evenimente şi, mai mult decât atât, Feli nu uită să fie fericită.

„În nebunia asta pe care o trăim, nu trebuie să uităm de lucrurile care ne fac fericiţi. Mi-a spus mama: „Zâna mea, mă uit la tine şi te văd cât eşti de frumoasă atunci când faci lucruri care te fac fericită”. În autoizolarea asta, eu suntunul dintre oamenii care au învăţat să facă pâine”, mai spune artista.

Iată ce-a mai povestit Feli Donose la Radio ZU:

Comentarii

Modifică Setările