News

Abonament de vară la Stejarii Country Club

Abonament de vară la Stejarii Country Club

Cel mai nou trend al verii 2015 este să te relaxezi făcând mişcare. Nimic nu poate fi mai benefic pentru mintea şi corpul tău, decât să te bucuri de un sezon activ în care practici sporturile preferate şi te menţii în formă într-un mediu natural, cu energie pozitivă şi atmosferă relaxată.

Şi pentru că vrem să venim în întâmpinarea nevoilor tale, îţi recomandăm Stejarii Country Club, un loc unic în Bucureşti, cu facilităţi şi servicii la cele mai înalte standarde. În plus, fix pentru sezonul estival, clubul de agrement a lansat o ofertă de nerefuzat, abonamentul de vară valabil patru luni în perioada 15 mai – 15 septembrie 2015.

Imaginează-ţi ziua perfectă: o sesiune de yoga, pilates sau aerobic pe acoperişul cu gazon al clubului, în aerul curat al pădurii Băneasa, urmată de un mic dejun sănătos la terasa Al Fresco. Apoi, îţi exersezi tehnicile de înot în bazinul de dimensiuni olimpice, cu sistem de încălzire, astfel că te poţi bucura de acest sport chiar şi în condiţii meteo cu temperaturi scăzute. Dacă eşti o fire mai activă, antrenorii clubului te provoacă să iei parte la antrenamente intense în sala de fitness cu peste 100 de aparate cu cea mai modernă tehnologie.

Tenis, padel, squash, înot, la piscina olimpică sau la cea semi-olimpică din interiorul clubului, căţărare, alergare în aer liber - alege ce ţi se potriveşte şi vino în comunitatea celor care au un stil de viaţă sănătos şi activ, la singurul country club din România.

Mai multe detalii despre oferta estivală găseşti pe http://www.stejariicountryclub.ro/ro/oferta-estivala

Modifică Setările