News

Abonează-te şi câştigă un set de cosmetice Yves Rocher!

Abonează-te la revista OK! şi noi te răsfăţăm cu un set de cosmetice Yves Rocher!

Pentru un abonament de minimum şase luni la revista noastră, în valoare de 49 de lei, vei primi cadou un set de produse Yves Rocher în valoare de 124 de lei.

Oferta este valabilă în limita a 100 de seturi pentru abonamentele contractate în perioada 23 ianuarie-20 martie 2014. Grăbeşte-te şi beneficiază de această ofertă!

Comentarii

Articole asemănătoare

Nou! Nr.143, 20 august 2015

Revista

Nou! Nr.143, 20 august 2015

Super Ofertă de la Revista OK!

News

Super Ofertă de la Revista OK!

Caută Revista OK! aflată acum la chioşcuri şi împreună cu gelul de duş cu particule sidefate de la Yves Rocher, la un preţ special! Alege, aşadar, să te răsfeţi nu doar cu cele mai interesante articole şi interviuri, ci şi cadoul nostru pentru tin

Cât au câştigat artiştii români în 2014 din difuzări?

News

Cât au câştigat artiştii români în 2014 din difuzări?

Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi a realizat un top al celor mai profitabili artişti de la noi, pe baza datelor centralizate în ultimele 12 luni. Vezi cine conduce în clasament.

WP no category

Nr.125, 11 decembrie 2014

Revista OK! a imbracat haine de sarbatoare si te asteapta la chioscuri cu un supliment special de Craciun, in care vei gasi cele mai interesante idei de cadouri. Si avem si alte surprize frumoase: un pictorial senzational cu familia Andreei Berecleanu, povestile celor mai influente femei ale anului si multe altele.

Abonează-te la revista OK! Magazine şi câştigă!

News

Abonează-te la revista OK! Magazine şi câştigă!

Un abonament pentru minimum 6 luni de zile la revista OK! Magazine îţi aduce şansa să câştigi unul dintre premiile campaniei: 1 tabletă sau unul dintre cele 50 de seturi de cosmetice Yves Rocher. Încheie un abonament

Al cui este acest posterior apetisant?

News

Al cui este acest posterior apetisant?

E fotomodel, cochetează cu actoria şi am văzut-o adeseori la braţul unor staruri hollywoodiene. Românii sunt mândri de ea, iar italienii o adoră, pur şi simplu. Ai ghicit cine este posesoarea acestui trup înnebunitor?

Spectacole

Mărţisor românesc cu iz de primăvară şi sunet de jazz, La Historia de Sudamerica

Firul roşu şi cel alb împletit cu gingăşie, vrea să lege şi mai mult a noastră prietenie!La Historia îşi deschide larg porţile de 1 Martie pentru oricine vrea să se bucure cu adevărat de venirea

Fashion

Ţinute spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris

În timp ce noi încercăm cu greu să ne împrietenim cu temperaturile neobişnuit de scăzute pentru această perioadă a anului, pe podiumurile Săptămânii Modei de la Paris este o adevărată explozie văratică de culoare.

Happy Shopping Days la Yves Rocher

What`s hot?

Happy Shopping Days la Yves Rocher

Poarta ceva verde şi vino la Happy Shopping Days, de joi până duminică (1-4 august), în magazinul Yves Rocher din Centrul Vechi, strada Smârdan, nr 22. Te aşteptăm cu sesiuni de make-up gratuite