News

Abonează-te la revista OK! Magazine şi câştigă!

Abonează-te la revista OK! Magazine şi câştigă!

Un abonament pentru minimum 6 luni de zile la revista OK! Magazine îţi aduce şansa să câştigi unul dintre premiile campaniei: 1 tabletă sau unul dintre cele 50 de seturi de cosmetice Yves Rocher.

Încheie un abonament pe minimum 6 luni la revista OK!, în valoare de 49 de lei, trimite-ne dovada de plată a abonamentului pe mail la [email protected], pe fax 0372.130.068 sau la sediul nostru din Sos. Fabrica de Glucoza, nr. 21, sector 2, Bucureşti pentru Departamentul Abonamente până la data de 27 ianuarie 2015 şi intri automat la tragerea la sorţi a premiilor din campanie.

Oferta este valabilă pentru abonamentele contractate în perioada 20 noiembrie 2014 – 20 ianuarie 2015.

Grăbeşte-te şi beneficiază de această ofertă!

Regulamentul campaniei şi mai multe detalii găsiţi AICI

Comentarii

Articole asemănătoare

Cât au câştigat artiştii români în 2014 din difuzări?

News

Cât au câştigat artiştii români în 2014 din difuzări?

Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi a realizat un top al celor mai profitabili artişti de la noi, pe baza datelor centralizate în ultimele 12 luni. Vezi cine conduce în clasament.

WP no category

Nr.105, 6 martie 2014

La aniversarea a patru ani, vrem sa te surprindem, asa cum te-am obisnuit in fiecare an, cu un look nou, fresh si elegant şi cu noi rubrici, deosebit de interesante. In plus, iti oferim un supliment cu tot ceea ce trebuie sa stii din culisele OK! Oscar Party si ale Galei Premiilor Oscar.

News

Abonează-te şi câştigă un set de cosmetice Yves Rocher!

Abonează-te la revista OK! şi noi te răsfăţăm cu un set de cosmetice Yves Rocher! Pentru un abonament de minimum şase luni la revista noastră, în valoare de 49 de lei, vei primi cadou un set de produse Yves Rocher în