Gossip

Abramovich s-a săturat deja de iahtul său de lux?

Abramovich s-a săturat deja de iahtul său de lux?

Deşi nu l-a cumpărat decât în urmă cu şase luni şi a plătit pe el 300 de milioane de lire sterline, magnatul rus l-a dat deja spre închiriere. O fi pus ochii pe un iaht mai de soi ori resimte şi el criza financiară?

Greu de crezut că, pentru cineva dispus să plătească o avere pentru un iaht de lux, taxele portuare şi cele de întreţinere ar putea ridica probleme. Mai cu seamă dacă vorbim de miliardarul rus Roman Abramovich, cunoscut pentru mica sa flotilă exclusivistă.

Şi totuşi, cel mai mare iaht privat din lume, Eclipse, se află deja pe lista ambarcaţiunilor oferite spre închiriere de agenţia SuperYachtsMonaco oricui este dispus să ofere 1,25 de milioane de lire sterline/săptămână sau 175.000 de lire sterline/zi. La care se mai adaugă şi alimentarea iahtului: 400.000 de lire sterline! Şi asta pentru că Eclipse este dotat cu 15 dormitoare cu baie proprie, două piscine,două heliporturi, o sală de gimnastică dotată şi cu saună şi jacuzzi, un coafor, sală de dans, sistem de apărare antiglonţ şi antirachetă şi un mic submarin, plus un echipaj format din 70 de persoane (ale căror salarii îl costă pe rus 50 de milioane de lire sterline anual).

O sursă din rândul angajaţilor lui Abramovich spun că, de când l-a cumpărat, patronul clubului de fotbal Chelsea ar fi petrecut doar câteva ore la bordul iahtului. Iar luna trecută a fost amendat pentru că ar fi intrat neanunţat în portul Veneţiei.

Foto: Northfoto, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările