Gossip

Abramovich s-a săturat deja de iahtul său de lux?

Abramovich s-a săturat deja de iahtul său de lux?

Deşi nu l-a cumpărat decât în urmă cu şase luni şi a plătit pe el 300 de milioane de lire sterline, magnatul rus l-a dat deja spre închiriere. O fi pus ochii pe un iaht mai de soi ori resimte şi el criza financiară?

Greu de crezut că, pentru cineva dispus să plătească o avere pentru un iaht de lux, taxele portuare şi cele de întreţinere ar putea ridica probleme. Mai cu seamă dacă vorbim de miliardarul rus Roman Abramovich, cunoscut pentru mica sa flotilă exclusivistă.

Şi totuşi, cel mai mare iaht privat din lume, Eclipse, se află deja pe lista ambarcaţiunilor oferite spre închiriere de agenţia SuperYachtsMonaco oricui este dispus să ofere 1,25 de milioane de lire sterline/săptămână sau 175.000 de lire sterline/zi. La care se mai adaugă şi alimentarea iahtului: 400.000 de lire sterline! Şi asta pentru că Eclipse este dotat cu 15 dormitoare cu baie proprie, două piscine,două heliporturi, o sală de gimnastică dotată şi cu saună şi jacuzzi, un coafor, sală de dans, sistem de apărare antiglonţ şi antirachetă şi un mic submarin, plus un echipaj format din 70 de persoane (ale căror salarii îl costă pe rus 50 de milioane de lire sterline anual).

O sursă din rândul angajaţilor lui Abramovich spun că, de când l-a cumpărat, patronul clubului de fotbal Chelsea ar fi petrecut doar câteva ore la bordul iahtului. Iar luna trecută a fost amendat pentru că ar fi intrat neanunţat în portul Veneţiei.

Foto: Northfoto, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Jennifer Aniston îşi amână nunta?

Gossip

Jennifer Aniston îşi amână nunta?

Zvonurile despre problemele din cuplul actriţei americane au un sâmbure de adevăr, de vreme ce Jen nu se grăbeşte să ajungă la altar la braţul lui Justin Theroux – un eveniment anunţat cu surle şi trâmbiţe de vreo doi ani încoace.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Uite unde va naşte Kate Middleton

Gossip

Uite unde va naşte Kate Middleton

Britanicii devin tot mai nerăbdători. În următoarele două săptămâni, Kate ar trebui să nască, iar dacă tot nu mai are nicio apariţie publică până la marele moment, presa investighează toate pregătirile.

Gossip

Sişu ar putea ieşi din închisoare

Emoţii pentru fanii fostei trupe La Familia. Fostul partener de scenă al lui Puya, Tudor Sişu, ar putea fi eliberat condiţionat, după ce a stat închis pentru trafic de droguri.

FOTO Cu cât îşi închiriază Steven Spielberg iahtul?

News

FOTO Cu cât îşi închiriază Steven Spielberg iahtul?

Lung de 86 de metri şi construit din esenţe preţioase, ambarcaţiunea de lux a regizorului a fost poreclită „Jurassic Yacht“ datorită dimensiunilor lui impresionante.

Iahtul lui Steve Jobs, confiscat de un designer francez

News

Iahtul lui Steve Jobs, confiscat de un designer francez

Venus, impresionantul iaht al fondatorului companiei Apple, a fost confiscat la Amsterdam de Philippe Starck, din cauza unor facturi neplătite.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România