News

Abuzul de droguri, marele secret al lui Jack Nicholson?

de admin

Un memoriu despre viaţa celebrului star de cinema face dezvăluiri inedite cu privire la trecutul acestuia, punctând că nu doar ambiţia şi talentul l-au ajutat să ajungă în topul celor mai mari actori cu o viaţă controversată, ci şi drogurile, într-o mare proporţie!

LSD, cocaină, alcool, marijuana – ntoate au fost încercate de Jack, ne spune Marc Elliot în cartea sa, „Nicholson“. Totul pare să fi început în anii '60. „Experienţele lui Jack cu drogurile i-au schimbat viaţa. Credea că după ce-a luat prima oară, îl vedea pe Dumnezeu“, a mărturisit autorul.

Şocantele dezvăluiri merg mult mai departe. LSD-ul făcea parte constant din viaţa sa şi a soţiei sale, Sandra Knight. Atât de mult, încât când mariajul lor a început să se clatine, se pare că era nevoie de o doză de acid înainte de fiecare programare la terapeut, dar şi în timpul scrierii scenariului pentru The Trip - poate de-aici şi numele?

De asemenea, actorul de 76 de ani „fuma constant marijuana şi lua acid“ şi le ofera şi investitorilor câte un joint, pentru a-i convinge să finanţeze filmul Easy Riders. „Să fiu fumat mă ajuta să scriu creativ… e mai uşor să te distrezi singur, mental“, a spus chiar starul.

Fosta lui iubită, Susan Anspach, a declarat că aclamatul actor din The Shining folosea şi cocaină, pentru anumite scene, cât şi-n combinaţie cu alcool, pe platourile de filmare, după cum confirmă şi o colegă de breaslă, Karen Black.

Pasiunea pentru substanţele halucinogene a durat până când acestea i-au afectat cariera, pierzând roluri de film, dar care l-au afectat şi fizic, în aceeaşi perioadă în care prieteni apropiaţi îşi pierdeau viaţa şi-l afundau în tristeţe.

Nu ştim dacă drogurile sunt cele care l-au propulsat pe Jack Nicholson în tagma marilor staruri hollywoodiene sau nu, dar talentul actoricesc dovedit cu fiecare rol al său nu poate fi nicicând negat.

Foto: fanpop.com, imdb.com, Wenn

Modifică Setările