News

Acasă la DJ Wanda

De data aceasta am cunoscut un alt fel de viaţă alături de bruneta excentrică, pentru care „acasă“ are cu totul altă semnificaţie decât cea tradiţională.

Cum ar fi să trăieşti într-un hotel? Mi-am pus de multe ori întrebarea asta, mai ales după ce am citit, la un moment dat, despre Keanu Reeves, care transforma­se room service-ul în confortul căminu­lui personal. Pentru o femeie, însă, această alegere cere un curaj pe cât de nebun, pe atât de frumos şi un pariu cu viaţa. „Sunt o nomadă. Şi asta pentru că niciodată nu am avut un loc al meu“, îmi expli­că Wanda, care locuieşte la Hotel Intercontinental din Bucureşti de un an de zile. Nu este o locuinţă full time: mai are un apartament închiriat în capi­tală, însă hotelul este refugiul ei ideal pentru peri­oadele mai agitate, când are multe angajamente şi plecări.

Click pe următoarea!

„De dimineaţă m-am întors de la Londra, unde am lucrat în studio, alături de prietena mea, Miss Maverick, cu care am un proiect muzical. Vi­neri plec la Amsterdam, unde pun muzică într-un club, mă întorc sâmbătă, când voi fi la o petrece­re privată ca DJ, luni şi marţi am emisiuni, apoi plec la Ibiza. Nu tot timpul e aşa, dar acum am o perioadă mai aglomerată“, spune Wanda, căreia viaţa la hotel îi dă sentimentul că e mai aproape de oameni.

Din afară, poate părea un moft. Dar tocmai pentru că nu are încă o familie, Wanda munceşte mult mai mult decât lasă să se vadă apariţiile ex­travagante de la evenimentele mondene. Dincolo de numeroasele angajamente ca DJ, are proiecte TV, campanii de imagine, ba chiar şi-a împrumu­tat şi vocea pentru un film de animaţie. Şi, desigur, în spatele unei alegeri practice a acestui lifestyle, se află şi partea emoţională.

„Consider că în viaţă trebuie să faci ce-ţi place, fără compromisuri. Am în jurul meu o grămadă de oameni care sunt îm­preună de ani de zile, însă trăiesc, de fapt, separat. Eu, dacă nu tră­iesc intens, pre­fer să nu mai trăiesc cu cineva. Prefer să mă trezesc într-un hotel, să fiu înconjurată de oameni, să mă distrez cu prietenii, să fiu cu familia care îmi este alături din punct de vedere profesional, pentru că eu acum am intrat în familia Antenei 1. Şi până nu găsesc dragostea aceea adevărată, omul acela pentru care trebuie să-mi doresc să vin acasă... Poate îmi voi găsi abia pe la 50 de ani un rocker nebun. (râde) OK, dar până atunci, trăiesc aşa cum simt. N-am exclus posibilitatea de a face un copil, dar întâi să întâl­nesc omul potrivit. Am un tatuaj cu o inimă goală. Când mă voi îndrăgosti, o să-mi umplu inima.“

foto: sorin stana

Modifică Setările