News

Acceptă provocarea de sărbători: află cum HUAWEI WATCH GT 3 îţi poate schimba viaţa

Acceptă provocarea de sărbători: află cum HUAWEI WATCH GT 3 îţi poate schimba viaţa camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În perioada pandemică, una dintre cele mai mari provocări, mai ales pentru cei care au muncit de acasă şi încă fac asta, este activitatea fizică. Dacă te regăseşti în situaţia asta, ai avut cu siguranţă zile în care numărul paşilor pe care i-ai făcut, indicaţi de telefon, te-au făcut să te simţi campion în cursa sedentarismului. Doar 116 paşi azi?!

Cum îţi reintri în ritm sau cum îţi îmbunătăţeşti programul zilnic pentru a rămâne activ? Ştii cu siguranţă despre explozia smartwatch-urilor pe piaţă, care nu mai sunt de mult adresate doar profesioniştilor (aviatorilor, atleţilor), iar dacă nu ai testat încă unul, e momentul să-ţi faci un cadou de Crăciun pentru a înţelege de ce aceste obiecte trendy şi-au dovedit eficacitatea şi sunt mult mai mult decât nişte accesorii cu un design cool. De altfel, perioada sărbătorilor este poate cea mai potrivită perioadă din an în care un smartwatch de ultimă generaţie precum HUAWEI WATCH GT 3 să-ţi dovedească utilitatea, asemenea unui prieten care stă cu ochii pe tine 24 de ore din 24, te informează constant, te atenţionează, te organizează mai bine, te face mai eficient în slalomul dintre mesele copioase şi perioadele de activitate fizică, lansându-ţi chiar provocări de sănătate. Chiar şi dacă te numeri deja printre utilizatorii unui smartwatch Huawei vei descoperi că acest nou model, proaspăt lansat, te va provoca cu funcţiile sale updatate. Huawei a început producţia ceasurilor inteligente în 2015 şi de atunci nu a încetat să inoveze cu noi modele.

HUAWEI WATCH GT 3 are grijă de sănătatea inimii tale

Pe lângă design-ul care te va cuceri şi upgrade-urile complete, HUAWEI WATCH GT 3 îţi pune la dispoziţie tehnologia TruSeenTM 5.0+. Ce înseamnă asta? Monitorizarea ritmului cardiac pe parcursul a 24 de ore, cu informaţii despre funcţionarea inimii în timpul perioadelor de repaus ori în timp ce mergi sau te antrenezi la sală. Mai mult, noul device te poate urmări acum cu exactitate chiar şi în scenarii rapide de schimbare a ritmului cardiac, cum ar fi sprintul, înotul în piscină şi săritul cu coarda. HUAWEI WATCH GT 3 oferă, de asemenea, în timp real monitorizarea somnului, a gradului de stres, dar şi caracteristici de urmărire a ciclului menstrual pentru un management cuprinzător al sănătăţii. Şi da, device-ul te poate alerta atunci când sunt înregistrate activităţi anormale, iar informaţiile despre sănătatea inimii tale îţi vor indica dacă este cazul să consulţi un medic cardiolog.

HUAWEI WATCH GT 3 este antrenorul tău personal

Dacă ai de gând să ieşi cel puţin în aceeaşi formă fizică – dacă nu chiar într-o formă şi mai bună – din perioada încărcată de calorii a sărbătorilor, atunci acceptă această provocare, ca să descoperi ce se întâmplă atunci când laşi cel mai performant smartwatch să te ghideze în activitatea ta fizică. Vrei să te antrenezi independent, dar în acelaşi timp mai eficient – cu un program contruit pe nevoile corpului tău? HUAWEI WATCH GT 3 vine cu o nouă caracteristică pentru tine – Al Running Coach, cu ajutorul căruia vei putea implementa planuri săptămânale de sport şi vei beneficia de monitorizarea răspunsului organismului tău la schema de antrenament, în funcţie de care poţi adapta planul, adăugând exerciţii sau reducând efortul. E ca şi cum ai avea un antrenor personal care te monitorizează atât la exterior cât şi la interior.

Mai mult, noul tip de măsurare a capacităţii de funcţionare cu care vine Huawei, Running Ability Index (RAI) foloseşte istoricul ritmului tău cardiac şi alte date pentru a analiza performanţa ta de funcţionare după fiecare antrenament. Nu în ultimul rând, cu Healthy Living Shamrock poţi experimenta cu adevărat ce înseamnă un ceas inteligent care răspunde nevoilor tale personale – introducând setările personalizate poţi primi memento-uri regulate care au legătură cu obiceiurile şi ritualurile tale (de la aportul zilnic de apă la meditaţia zilnică sau ora de culcare). Noul HUAWEI WATCH GT 3 te va surprinde cu multitudinea de funcţii şi caracteristici create pentru a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă şi a-ţi atinge obiectivele de sănătate de sport.

WATCH GT 3 este un cadou ideal de sărbători, acesta fiind şi parte din oferta specială a companiei de Crăciun dedicată tuturor femeilor, alături de căştile FreeBuds Lipstick, un cântar FatScale 3 şi o curea de ceas Easy Fit. Tot în campania de Crăciun, Huawei aduce şi alte surprize pentru clienţi, astfel că cei care achiziţionează ceasul din magazinul online al companiei participă la tragerile la sorţi din datele de 17 şi 22 decembrie, unde pot câştiga vouchere Sephora de 300 lei. Pe lângă cele două versiuni de mărimi disponibile, de 46mm şi 42mm, ceasul prezintă şi 4 variante de design, cu preţuri recomandate de vânzare cuprinse între 1.199 lei şi 1.499 lei în magazinul online www.huaweistore.ro  şi în magazinele partenere de retail.

De asemenea, există şi varianta HUAWEI WATCH GT 3 de 46mm, disponibil în ediţia Elite, cu brăţară metalică, la preţul recomandat de vânzare de 1.499 lei şi ediţia Active, cu brăţară din elastomer, la preţul recomandat de 1.199 lei. Varianta de 42mm, este disponibilă în ediţia Elegant, cu brăţară din piele la preţul recomandat de vânzare de 1.199 lei şi cu brăţară metalică milaneză la preţul recomandat de 1.399 lei.

Cei care achiziţionează oricare dintre aceste modele din magazinul online Huawei sau din reţelele de retail partenere, până pe 8 ianuarie 2022, beneficiază şi de 12 luni de protecţie gratuită a ecranului fără costuri suplimentare.

#UNBOXYOURCHRISTMAS

Mai multe detalii despre campania Huawei de Crăciun chiar aici: https://consumer.huawei.com/ro/offer/christmas-promotion/?toCampaign

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările