Lifestyle

Accesorii chic pentru o iarnă călduroasă (P)

Accesorii chic pentru o iarnă călduroasă (P)

Pe timp de iarnă, este cam greu să arăţi sexy sau cool când ai câteva straturi de haine pe tine pentru a face faţă gerului. Îţi vom demonstra însă că poţi înfrunta frigul cu stil, alegând accesorii de iarnă călduroase şi cu stil.

Cercetătorii au constatat că pierdem aproximativ 30% din căldură generată de corp prin extremităti, de aceea iţi recomand să nu ieşi din casă fără o căciulă, un fular gros, mănuşi călduroase şi încălţăminte comodă.

Îţi prezentăm în continuare o serie de accesorii care îţi vor ţine de cald iarna asta într-un mod fashionable:

poza 1

Căciula-beretă este cea mai importantă tendinţă a sezonului rece 2015-2016. O întâlnim într-o multitudine de materiale şi culori. Căciulă-beretă sau bereta franţuzească se potriveşte atât unei ţinute clasice, elegante, cât si unei ţinute smart-casual sau casual-chic. O alegere preferată de femeile care îşi doresc o vestimentaţie chic asemenea pariziencelor.

poza 5

Palăriile se bucură de popularitate şi în sezonul rece, căci aduc farmec oricărei tinute. Se poartă atât pălăriile cu boruri înguste, cât şi cele cu boruri largi. În funcţie de modelul de pălărie ales, poţi compune un look elegant, clasic, casual-chic sau boho-chic.

Căciulile tricotate au fost la mare căutare toamna asta şi vor mai fi şi în această iarnă. Se poartă căciulile tricotate în culori vesele, căciulile tricotate cu cicucuri sau căciulile haioase cu urechi.

poza12 poza 17

Fularele tricotate circulare sau fularele tricotate cu franjuri îţi vor ţine de cald iarna asta şi te vor ajuta să arăţi chic zi de zi. Dacă eşti adepta unui stil clasic, poţi opta pentru o eşarfă groasă, tip şal.

Mănuşile tricotate cu un deget, care ne aduc aminte de copilărie, mănuşile haioase, mănuşile tricotate colorate sau cele fără degete îţi vor ţine de cald şi îţi vor însenina zilele friguroase de iarnă.

Asadar, care sunt accesoriile tale preferate, iarna aceasta?

Sursa foto: melimelo.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările