Vedete

Accesoriul mai putin obişnuit pe care Victoria Beckham îl readuce în trend în 2020

Accesoriul mai putin obişnuit pe care Victoria Beckham îl readuce în trend în 2020

Deşi în trecut era cunoscută ca fiind una dintre membrele Spice Girls cu o pasiune pentru rochiile mini Gucci, în ultimii zece ani Victoria Beckham a devenit un adevărat fashion icon şi un nume important în lumea modei.

Transformandu-şi radical stilul şi adoptând ţinute feminine şi sofisticate, Victoria Beckham este o inspiraţie din punct de vedere vestimentar pentru femeile din întreaga lume. Chiar dacă avem senzaţia că ştim destul de bine stilul Victoriei, creatoarea de modă continuă să ne surprindă din când în când.

Recent, Victoria a putut fi observată la diferite evenimente purtând un accesoriu nou şi inedit. Fie că o prinde pe reverul unui sacou sau de gulerul unei cămăşi, vedeta a făcut o pasiune pentru broşele florale supradimensionate realizate din material textil. În ultima perioadă, Victoria a fost văzută purtând de două ori acest accesoriu.

În urmă cu două saptamani, fosta membră Spice Girls şi-a făcut apariţia la Gare Du Nord din Paris purtând o broşă florala maro, pe care o asociase cu un compleu format din sacou şi fustă de culoare gri din cea mai recenta colecţia a sa. De curând, starul britanic a purtat din nou o astfel de broşă supradimensionată prinsa de reverul unui sacou negru, la o petrecere de Crăciun organizată la magazinul său din Dover Street, Londra.


 

Modifică Setările