News

Accident sau sinucidere? Titi Aur, ipoteză-şoc despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Accident sau sinucidere? Titi Aur, ipoteză-şoc despre moartea lui Răzvan Ciobanu camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Creatorul de modă era singur în maşină şi nu-şi luase nici măcar minima măsură de precauţie.

Vestea morţii lui Răzvan Ciobanu a căzut ca un trăsnet în dimineaţa celei de-a doua zile de Paşte. El a fost găsit fără suflare lângă maşina pe care a condus-o cu viteză şi care s-a făcut praf, în drumul spre mare.

„A fost un accident rutier grav, la ieşire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat copaci dintr-un stufăriş. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Rugat să comenteze cauza accidentului, prestigiosul pilot Titi Aur vine cu o ipoteză-şoc. Acesta susţine că este o mare probabilitate ca designerul să nu fi purtat centură de siguranţă. 

”E greu să mă pronunţ, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea şoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut nişte leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are nişte capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun. Faptul că a mers foarte mult pe lângă şosea ori s-a jucat cu maşina, ori a avut alte motive, altfel nu înţeleg cum să meargă atât de mult pe lângă şosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur toată acţiune e la viteză mare. Aşa cum arată maşina, dacă ar fi avut centură de siguranţă sunt aproape sigur că era în viaţă şi se afla în maşină”, a declarat Titi Aur la Antena 3.
Modifică Setările