News

Accident vestimentar dorit? Iată cum a apărut Kim Kardashian în public!

Accident vestimentar dorit? Iată cum a apărut Kim Kardashian în public!

Kim Kardashian and sister Kendall Jenner pictured shopping together they went to two different vintage shops in New York City. They made a stop at a ice cream truck and made the body guard get it for them.

Pictured: Kim Kardashian and Kendall Jenner Ref: SPL1548867 010817
Picture by: Andrew Rocke / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Începem să credem că lui Kim îi place să fie criticată pentru ţinutele sale. Vedeta de reality show apare în public, mai mereu, cu ţinute revelatoare, care fie sunt prea mulate, fie prea transparente.

De data aceasta, Kim se află în New York, alături de surorile ei la fel de faimoase. Într-una dintre ieşirile lor în oraş, soţia lui Kanye a îmbrăcat un top negru, transparent, pe sub care a ”omis” să poarte lenjerie intimă, prin urmare a dezvăluit, poate, şi ceea ce nu se dorea.

După cum era de aşteptat, paparazzi n-au ratat ocazia de a surprinde un asemenea cadru, care, foarte rapid, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor de scandal. E drept, nu e nici prima oară şi probabil nici ultima oară când Kim apare aşa în public, însă nu putem să nu ne întrebăm de ce apelează la astfel de trucuri pentru a ieşi în evidenţă...

Ştim, însă, destui care nu s-au supărat deloc să o vadă pe Kim în astfel de ipostaze. Fanii ei internauţi i-au lăsat nenumărate comentarii admirative, felicitând-o pentru modul spectaculos în care arată după ultima sarcină.

foto: Splash

Modifică Setările