WP no category

AC/DC

Foto: site-ul oficial (www.acdc.com)

Comentarii

Articole asemănătoare

Cum arată legendarul chitarist AC/DC la 60 de ani?

News

Cum arată legendarul chitarist AC/DC la 60 de ani?

Prestigiosul turneu de tenisde la Paris atrage în tribunele sale nume mari şi populare din showbiz, în general, şi muzică, în acest caz particular. Am putea merge mai departe şi spune că muzica bună face casă perfectă cu sportul de calitate, a se citi tenisul.

Un rocker cunoscut, arestat după ce a angajat un asasin plătit

News

Un rocker cunoscut, arestat după ce a angajat un asasin plătit

Este vorba despre toboşarul unei legendare trupe rock, care a fost arestat ieri, de poliţia neozeelandeză, sub acuzaţiile de angajare a unui asasin plătit, ameninţare cu moartea şi posesie de droguri. Acesta a fost eliberat pe cauţiune

AC/DC şi-a lansat propriul brand de bere

News

AC/DC şi-a lansat propriul brand de bere

Trupa rock australiană a preluat modelul comercial al altor formaţii rock célèbre, care şi-au dezvoltat propriile branduri, şi a intrat în industria băuturilor alcoolice încă de acum doi ani.

Interviu

Javier Bardem: „Sunt foarte orgolios“

Viaţa pare să se fi aşezat pe făgaşul vi­sat pentru Javier Bardem (43), după ce a reîntâlnit-o pe fata focoasă din „Jamón, Jamón“, cu care filmase în 1992. După 15 ani, mâna

News

Michael Jackson, cel mai bun artist solo din toate timpurile

Michael Jackson a fost desemnat cel mai bun artist solo din toate timpurile, în urma unui sondaj organizat de platforma online MySpace.com, informează contactmusic.com.

News

Trupa U2, mai profitabilă decât Madonna şi Lady GaGa

Trupa U2, care a încasat peste 130 de milioane de dolari din turneul mondial "360° Tour" şi din alte contracte comerciale în perioada iunie 2009-iunie 2010, s-a clasat pe prima poziţie în topul Forbes al muzicienilor cu cele mai mari venituri pe plan mondial.

Iris, preambul pentru AC/DC

Spectacole

Iris, preambul pentru AC/DC

Formaţia românească de muzică rock va deschide concertul trupei australiene AC/DC, care va canta în Piaţa Constituţiei la Bucureşti pe 16 mai.