News

Această actriţă de comedie a slăbit 18 kg în timpul pandemiei şi este mai sexy ca oricând!

Această actriţă de comedie a slăbit 18 kg în timpul pandemiei şi este mai sexy ca oricând! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Sunt exemple de vedete care pot slăbi în pandemie, deşi statul degeaba acasă favorizează îngrăşarea.

Această actriţă din noua generaţie de la Hollywood a demonstrat că poţi slăbi, şi încă dramatic, dacă ai voinţă şi, poate, şi mult timp liber. Este vorba despre actriţa Rebel Wilson, de 40 de ani, cunoscută ca una dintre plinuţele din Cetatea Filmului.

Ei bine, nu mai este cazul acum, căci Rebel Wilson a afişat una dintre cele mai bune versiuni ale ei, după ce a slăbit 18 kg în lunile care au trecut.

Într-o fotografie postată recent pe contul ei de Instagram, Rebel apare într-o rochie albastră cu vedere la decolteu generos, însă ceea ce atrage atenţia este silueta ei mult mai bine definită şi chipul cu trăsături mai accentuate, semn că vedeta a dat jos kilograme serioase.

Se pare că actriţa nu se opreşte aici, dezvăluind că îşi doreşte să slăbească până la greutatea de 75 de kg, cu ajutorul unui program de nutriţie şi sport.

Mai mult, surse din anturajul actriţei susţin că aceasta a lucrat cu un antrenor personal în timpul pandemiei, acesta organizându-i şedinţe zilnice de fitness, în toate cele şapte zile ale săptămânii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Modifică Setările