Vedete

Aceasta este cea mai nereuşită statuie din ceară de la Madame Tussauds. Muzeul, somat s-o topească. Ce vedetă crezi că întruchipează?

Aceasta este cea mai nereuşită statuie din ceară de la Madame Tussauds. Muzeul, somat s-o topească. Ce vedetă crezi că întruchipează? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Câştigătorul nedoritului trofeu pentru cea mai nereuşită statuie din ceară este filiala din Berlin a Madame Tussauds

Madame Tussauds şi-a câştigat de-a lungul timpului faima şi valurile de turişti graţie numeroaselor statui din ceară, care întruchipează de la vedete din Vechiul Hollywood la cele mai trendy staruri de azi, din cele mai diverse domenii. În egală măsură, creatorii statuilor din ceară au fost şi criticaţi de-a lungul timpului pentru că unele dintre creaţiile lor nu prea semănau cu vedetele reale. De data aceasta, însă, Madame Tussauds din Berlin a mers prea departe, ceea ce a atras valuri de ironii şi critici. Noua lor statuie ar trebui s-o întruchipeze pe... ghiciţi pe cine? Rihanna! Ei bine, da. Statuia nu seamănă absolut deloc cu artista din Barbados, nu are nici măcar culoarea potrivită a pielii, astfel că muzeul a fost somat să topească statuia şi s-o refacă. Creată cu un costum de Crăciun, tocmai pentru a fi dezvelită în preajma Sărbătorilor, Rihanna cea de ceară ar fi trebuit să fie un succes şi noua lor atracţie. Dar este exact opusul: ţinta tuturor criticilor. 

 

Recent, un alt muzeu Madame Tussauds s-a confruntat cu situaţie jenantă similară. Este vorba despre filiala din Dubai, inaugurată în octombrie, cu 60 de statui din ceară create pe parcursul a şase luni, de către 20 de artişti într-un studio din Londra. Printre statui s-a numărat şi cea a lui Cristiano Ronaldo - care semăna fizic, dar purta... tricoul greşit! Muzeul din Dubai a marcat astfel o gafă ruşinoasă, întrucât replica din ceară a celebrului sportiv a fost creată cu tricoul Juventus, fosta echipă a lui Ronaldo, care din august a revenit la Manchester United.

Comentarii

Modifică Setările