Royals

Aceeaşi zi, altă ţinută! Meghan Markle a purtat o rochie de 370 de euro pe plajele din Melbourne

Aceeaşi zi, altă ţinută! Meghan Markle a purtat o rochie de 370 de euro pe plajele din Melbourne camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Dacă în primele două zile ale turneului din Australia Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost în oraşele Sydney şi Dunno, în cea de-a treia zi ei au ajuns în Melbourne.

În prima parte a zilei, Meghan Markle a purtat o rochie albastră largă, creată de designerul australian Dion Lee, peste care şi-a pus un palton bej, creat de designerul Martin Grant. Ea şi-a asortat ţinuta cu o pereche de pantofi albaştri Manolo Blahnik şi cu o geantă Gucci.

Apoi, când destinaţia lor au fost plajele din Melbourne, Ducesa de Sussex şi-a schimbat rochia şi pantofii, singurul obiect vestimentar păstrat fiind paltonul. Pe plajă, ea a purtat o rochie albastră Miguellina, care costă 370 de euro, şi o pereche de balerini Rothy, în valoare de 145 de dolari.

Această ţinută este cea mai ieftină purtată de Meghan Markle în Australia, în primele două zile ea optând pentru rochii în valoare de cel puţin 2.000 de dolari.

Modifică Setările