News

Acel moment când Lady Diana a dansat cu John Travolta: "A fost foarte complicat!", îşi aminteşte actorul

Acel moment când Lady Diana a dansat cu John Travolta: "A fost foarte complicat!", îşi aminteşte actorul

John Travolta şi-a amintit în detaliu despre seara de la gala organizată la Casa Albă în 1985 de Ronald şi Nancy Reagan, ocazie cu care el a dansat cu Lady Diana

Au trecut 36 de ani de atunci, dar actorul nu a uitat trăirile din acea seară, când a avut onoarea să fie partenerul de dans al Prinţesei Diana. "Nu credeam că-mi vor cere să dansez cu ea", a spus Travolta. "Am avut marea onoare şi privilegiul să-i fiu partener de dans. Iar atunci ştiu că m-am gândit: Trebuie să fie un motiv pentru care mi se întâmplă asta, aşa că ar trebui să dau ce am mai bun", a povestit actorul, recunoscut pentru talentul său la dans, dovedit şi în filme precum "Grease" şi "Saturday Night Fever". În acele filme, însă, era vorba de cu totul alte mişcări de dans, care nu s-ar fi cuvenit în prezenţa prinţesei. Atunci a fost un cu totul alt dans, iar Travolta nu ascunde că a avut mari emoţii, dezvăluind asta în interviul acordat ediţiei spaniole a revistei Esquire. 

"Trebuia să conduc dansul bine, dar şi să fac ca totul să pară plăcut, relaxat, amuzant. Asta a fost partea uşoară", a continuat starul de 67 de ani, care a pozat pentru coperta numărului de mai a publicaţiei amintite. "Dar partea grea a fost să mă duc la ea, să mă adresez aşa cum se cuvenea, să fiu încrezător şi să formulez cum trebuie invitaţia la dans. Asta a fost complicat. Eram la Casa Albă. Era miezul nopţii. Decorul era de vis. M-am apropiat de ea, i-am atins uşor cotul şi am invitat-o la dans. S-a învârtit şi mi-a oferit acel celebru zâmbet al ei captivant, dar cu o umbră de tristeţe, pentru că aşa era zâmbetul ei. Apoi mi-a acceptat invitaţia. Şi iată-ne, aşadar, dansând împreună ca într-un basm! Nu mi-aş fi închipuit vreodată că mi se va întâmpla asta. Pentru mine rămâne o amintire extrem de specială", a mai spus actorul.
Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările