Case Regale

Acesta să fie secretul longevităţii la Buckingham? Regina Marii Britanii bea patru cocktailuri pe zi, dintre care primul înainte de prânz

Acesta să fie secretul longevităţii la Buckingham? Regina Marii Britanii bea patru cocktailuri pe zi, dintre care primul înainte de prânz

Mulţi s-au întrebat care este secretul longevităţii Reginei Elisabeta a II-a, cel mai în vârstă monarh din lume. Printre multe speculaţii, s-a ajuns la stilul ei de viaţă disciplinat, dar totuşi hedonist. Se pare că Regina Marii Britanii bea patru pahare de alcool pe zi, primul dintre ele înainte de prânz.

Regina Elisabeta traversează acum momente grele, după moartea Prinţului Philip şi cu siguranţă ultimul lucru la care se gândeşte este dieta ei. Dar, în vremuri normale, Regina ţine cont de foarte multe elemente pentru a-şi asigura o viaţă sănătoasă la cei 94 de ani.

Regina Marii Britanii

Fabulos este că dieta sa, deşi una echilibrată, include, conform Business Insider, un amănunt la care nu ne-am fi aşteptat: alcool. Nu unul, ci patru pahare la număr zilnic, în diferite momente ale zilei.

Regina

În cazul în care te gândeai la ceai pentru brunch, iată că Regina începe ziua cu un pahar de gin şi aperitiv Dubbonet cu o felie de lămâie. La prânz, bea un pahar de vin şi, conform unor surse din cercul apropiat, uneori şi Martini sec.

În cel mai sofisticat stil, Regina îşi încheie ziua cu un pahar de şampanie, pe care îl bea înainte de culcare. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările