News

Aceste actriţe încasează cel mai mult! Iată cu cât sunt plătite!

Aceste actriţe încasează cel mai mult! Iată cu cât sunt plătite!

Revista Forbes a alcătuit şi anul acesta o listă cu cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood, fiind luate în calcul doar veniturile obţinute în perioada iunie 2014-iunie 2015. Haideţi să vedem, aşadar, ce încasări au avut actriţele de la Hollywood în această perioadă!

'Jimmy P. (Psychotherapy Of A Plains Indian)' Premiere - The 66th Annual Cannes Film Festival

Anul trecut a fost pe locul doi în acest top, anul acesta este prima în clasament. Vorbim despre Jennifer Lawrence, protagonista francizei cinematografice ”Jocurile foamei / The Hunger Games”, care anul acesta este lider detaşat în topul celor mai mari onorarii încasate de actriţele de la Hollywood, veniturile sale în perioada mai sus amintită ridicându-se la 52 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea se clasează Scarlett Johansson cu onorarii de 35, 5 milioane de dolari.

Ultimul loc pe podium este ocupat de actriţa de comedie Melissa McCartney, care a reuşit să-şi umple conturile cu 23 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de Bingbing Fan (21 milioane de dolari), Jennifer Aniston (16,5 milioane de dolari), Julia Roberts (16 milioane de dolari), Angelina Jolie (15 milioane de dolari), Reese Whiterspoon (15 milioane de dolari), Anne Hathaway (12 milioane de dolari) şi Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

Sandra Bullock a fost anul trecut pe primul loc în clasamentul celor mai bine plătite actriţe, însă anul acesta a coborât până pe poziţia a 15-a, cu venituri de ”doar” opt milioane de dolari.

Modifică Setările