Gossip

Acest celebru jucător de tenis are probleme în mariaj

Acest celebru jucător de tenis are probleme în mariaj

Novak Djokovic remporte les Internationaux de France de tennis de Roland Garros face à Andy Murray le 5 Juin 2016. © Jacovides - Moreau /Bestimage Novak Djokovic won the Internationaux de France tennis Roland Garros Vs Andy Murray in Paris, France on June 5, 2016.

A fost numărul 1 mondial în topul ATP, iar acum a căzut până pe poziţia a patra, ca urmare a unei evidente lipse de formă. După ce odată părea de neînvins, acest mare jucător are probleme în carieră şi asta din cauza a ceea ce se întâmplă în viaţa lui personală. Cel puţin asta se vorbeşte prin lumea tenisului, iar numele în cauză este cel al sârbului Novak Djokovic, căsătorit din 2014 cu iubita lui din copilărie, Jelena. Cei doi sunt căsătoriţi de trei ani În aprilie, o Jelena Djokovic însărcinată îl urmărea pe Novak la Monte Carlo. Cel care a vorbit despre problemele în mariaj ale sârbului este fostul mare jucător de tenis John McEnroe, care a declarat că Djokovic are probleme extrasportive, care ţin de starea mentală, şi pe care l-a comparat din acest punct de vedere cu jucătorul de golf Tiger Woods.

Într-un comentariu pentru postul BBC, John McEnroe a spus: "Are probleme cu soţia lui, pare defazat şi nu mai este deloc jucătorul pe care-l ştiam."

Novak, 30 de ani, are o relaţia cu actuala lui soţie, Jelena, 31 de ani, încă din 2005 şi se ştiu din timpul liceului. Cei doi s-au căsătorit în 2014, nunta având loc în localitatea Sveti Stefan din Muntenegru.

Aceste zvonuri sunt greu de crezut, având în vedere că soţia lui Djokovic este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, cei doi fiind deja părinţii unui băieţel de doi ani, Ştefan.

Modifică Setările