News

Aceste cupluri şi-au confirmat idila fără să spună un cuvânt

Aceste cupluri şi-au confirmat idila fără să spună un cuvânt

O imagine chiar poate valora cât o mie de cuvinte, mai ales în cazul acestor amorezi care n-au recunoscut verbal că sunt împreună, ci au lăsat doar de înţeles că sunt mai mult decât simpli amici cu ajutorul unor fotografii care lasă loc de interpretări.

Halle Berry & Alex da Kid

În septembrie 2017, faimoasa actriţă a postat pe Instagram o imagine cu ea şi un bărbat misterios, la care a adăugat cuvintele “echilibrul meu”. Nu tu “Iubitul meu”, “Noua mea dragoste” şi nici măcar “X-ulescu, te iubesc!”. Putea fi cel mai bun prieten al ei, verişorul grijuliu sau partenerul ei de business pe care se poate baza 24 de ore din 24. Doar nu se sărutau şi nici nu exista nimic mai mult decât un timid zâmbet care să dea de bănuit.

Oricum imaginea respectivă a aruncat internetul în aer după ce individul cu pricina a fost identificat ca fiind Alex da Kid (adică Alexander Grant), un producător muzical cunoscut, cu acces nelimitat la vedete. Cei doi au fost fotografiaţi a doua zi împreună în Londra, dar tot tăcuţi au fost amorezii, refuzând să dea declaraţii presei.

Modifică Setările