News

Aceste românce vor cânta pentru Regina Angliei. Vezi cu ce ocazie!

de admin

Aceste românce vor cânta pentru Regina Angliei. Vezi cu ce ocazie!

Cele patru artiste din trupa Amadeus cuceresc Londra. După un prim concert susţinut în cadrul unei mari expoziţii international, artistele urmează să cânte în curând la un eveniment ce va fi vizionat chiar de Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a.

Frumoasele soliste din România au fost invitate săptămâna trecută să pună în scenă un concert în formula de cvartet la inaugurarea unei expoziţii internaţionale dedicate industriei de entertaiment.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis au impresionat miile de vizitatori ai evenimentului cântând live Carmen (Bizet), Bolero (Ravel), Storm (Vivaldi) sau Derniere Dance (Indila).

Concertul de la expoziţia internaţională va fi urmat, în curând, de un altul, de această dată, într-un cadru exclusivist, în cadrul unei expoziţii de artă contemporană, eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a Marii Britanii. Astfel se face că prestaţia artistelor din România va ajunge inclusiv în atenţia Reginei Elisabeta a II-a, mai exact ulterior prin intermediul înregistrării video a concertului.

În ciuda programului încărcat, după spectacolul susţinut la expoziţia international, cele patru artiste au reuşit să îşi aloce două zile pentru a vizita Londra. S-au plimbat pe străzile celui mai întins oraş din Europa, l-au admirat din London Eye, imensa roată de 135 de metri înălţime, au vizitat locaţia unde trupa Beatles a susţinut ultimul concert sau casele unde au locuit Jimi Hendrix, compozitorul Handel sau scriitorul Charles Dickens.

Amadeus este trupa românească ce a concertat până acum cel mai des în afara graniţelor ţării. Talentatele artiste sunt invitate să suţină concerte în cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atât la evenimente ce promovau ţara noastră ca destinaţie turistică şi culturală, cât şi la festivaluri de muzică internaţionale.

Modifică Setările