News

Aceste românce vor cânta pentru Regina Angliei. Vezi cu ce ocazie!

de admin

Aceste românce vor cânta pentru Regina Angliei. Vezi cu ce ocazie!

Cele patru artiste din trupa Amadeus cuceresc Londra. După un prim concert susţinut în cadrul unei mari expoziţii international, artistele urmează să cânte în curând la un eveniment ce va fi vizionat chiar de Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a.

Frumoasele soliste din România au fost invitate săptămâna trecută să pună în scenă un concert în formula de cvartet la inaugurarea unei expoziţii internaţionale dedicate industriei de entertaiment.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis au impresionat miile de vizitatori ai evenimentului cântând live Carmen (Bizet), Bolero (Ravel), Storm (Vivaldi) sau Derniere Dance (Indila).

Concertul de la expoziţia internaţională va fi urmat, în curând, de un altul, de această dată, într-un cadru exclusivist, în cadrul unei expoziţii de artă contemporană, eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a Marii Britanii. Astfel se face că prestaţia artistelor din România va ajunge inclusiv în atenţia Reginei Elisabeta a II-a, mai exact ulterior prin intermediul înregistrării video a concertului.

În ciuda programului încărcat, după spectacolul susţinut la expoziţia international, cele patru artiste au reuşit să îşi aloce două zile pentru a vizita Londra. S-au plimbat pe străzile celui mai întins oraş din Europa, l-au admirat din London Eye, imensa roată de 135 de metri înălţime, au vizitat locaţia unde trupa Beatles a susţinut ultimul concert sau casele unde au locuit Jimi Hendrix, compozitorul Handel sau scriitorul Charles Dickens.

Amadeus este trupa românească ce a concertat până acum cel mai des în afara graniţelor ţării. Talentatele artiste sunt invitate să suţină concerte în cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atât la evenimente ce promovau ţara noastră ca destinaţie turistică şi culturală, cât şi la festivaluri de muzică internaţionale.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Află când va fi botezată Prinţesa Charlotte!

Prinţesa Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, Catherine, ducesă de Cambridge, a venit pe lume pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra. Iar acum la o lună şi câteva zile de la naşterea vlăstarului regal

Alertă la Palat! De ce a ajuns Regina Elisabeta a II-a la spital?

News

Alertă la Palat! De ce a ajuns Regina Elisabeta a II-a la spital?

Miercuri toţi britanicii au intrat in alertă, după ce a fost postat un tweet de către un jurnalist BBC, potrivit căruia Regina Elisabeta a fost internată într-un spital londonez. Din fericire, totul s-a dovedit a fi o eroare lamentabilă.

FOTO Cum arată Andra în ultimul trimestru de sarcină!

News

FOTO Cum arată Andra în ultimul trimestru de sarcină!

Andra Măruţă se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Artista se află deja în ultimul trimestru de sarcină, motiv pentru care a decis să se retragă de pe scenă până o va aduce pe lume pe fetiţa sa.

Îl recunoşti? E unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood!

News

Îl recunoşti? E unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood!

Cele mai mari staruri din cetatea filmului au fost prezente la gala LACMA, ce a avut loc sâmbătă. Printre aceştia s-a aflat şi îndrăgitul actor din pelicula ”Tăntălăul şi gogomanul”, care însă cu greu a fost recunoscut.

News

Părinţii lui Kate Middleton au un nou job regal. Află despre ce este vorba!

Ducele şi Ducesa de Cambridge pot răsufla uşuraţi acum că au găsit oamenii ideali pentru a se ocupa de îngrijirea casei lor din Norfolk. Însă, nu putem să nu recunoaştem că ne-au surprins prin decizia lor.

FOTO Vezi cum şi-a sărbătorit Ellie White ziua de naştere!

News

FOTO Vezi cum şi-a sărbătorit Ellie White ziua de naştere!

Ellie White a organizat aseară o mică petrecere alături de prieteni, vedete şi bloggeri din România, sărbătorind astfel atât ziua sa de naştere, lansarea blogului său, cât şi lansarea cafelei care îi

News

VIDEO Britney Spears şi-a pierdut părul pe scenă!

E clar că nici vedetele nu sunt scutite de momente penibile, însă spre ghinionul lor, ale lor sunt intens mediatizate, şi clar mai greu de uitat. Birtney Spears, de exemplu, s-a numărat printre vedetele surprinse

News

Află câte ţinute a pregătit Carmen Negoiţă pentru London Fashion Week!

Carmen Negoiţă a plecat în această dimineată către Londra, urmând să participe în zilele următoare la 10 show-uri de modă din cadrul London Fashion Week.

VIDEO Surpriză pentru fanii lor! De Valentine’s Day, Amadeus lansează o piesă romantică

News

VIDEO Surpriză pentru fanii lor! De Valentine’s Day, Amadeus lansează o piesă romantică

Amadeus a lansat ieri, cu o zi înaintea sărbătorii indrăgostiţilor, Valentine’s Day, “E ziua noastră”, cea mai romantică piesă din cariera lor artistică. Melodia este compusă de Xenti Runceanu şi este interpretată de cele patru artist