News

Aceste sex simboluri n-au avut un orgasm prea mare în prima lor noapte de amor. Cum şi-au pierdut virginitatea divele din showbiz?

Aceste sex simboluri n-au avut un orgasm prea mare în prima lor noapte de amor. Cum şi-au pierdut virginitatea divele din showbiz?

Acum au o imagine super SEXY şi întreaga populaţie masculină la picioarele lor, însă atitudinea îndrăzneaţă le-a lipsit cu desăvârşire vedetelor în prima lor noapte de amor, care, surprinzător sau nu, n-a fost una memorabilă.

Angelina Jolie

Conform celor declarate, la un moment dat, ediţiei americane a revistei OK!, Angie şi-a pierdut virginitatea la 14 ani, o vârstă destul de fragedă până şi pentru ea, având în vedere că faimoasa actriţă s-a plâns că între ea şi iubitul ei de-atunci n-a prea existat o legătură puternică. Şi tocmai pentru că îşi dorea încă de pe atunci senzaţii tari, şi-a dorit intensificarea momentelor de pasiune dintre ei tăindu-şi iubitul cu un cuţit chiar în timpul actului sexual.

Drept răspuns, acesta a luat şi el cuţitul şi a tăiat-o şi el pe ea, pentru ca întreaga experienţă să-i apropie cât mai mult. “Am făcut acest schimb şi eram amândoi acoperiţi de sânge, iar inima îmi bătea nebuneşte. Iar după toată chestia asta, de fiecare dată când mă simţeam încorsetată în vreun fel, mă tăiam”, a mărturisit Jolie.

Modifică Setările