News

Aceste staruri sunt mai în vârstă decât arată!

de admin

Sunt faimoase, îndrăgite şi par mereu … tinere! Unele vedete par să fi descoperit elixirul tinereţii, căci chiar dacă au trecut de prima tinereţe, forma lor fizică este de invidiat.

Iată care sunt vedetele a căror vârstă nu o poţi ghici!

Gwen Stefani

De la rockstar şi până la super mamă, Gwen Stefani nu dă semne de oboseală. Deşi are doi copii, silueta cântăreţei nu a avut de suferit. La cei 45 de ani ai săi, Gwen arată de milioane!

Click pe următoarea!

Salma Hayek

Silueta celebrei actriţe pare neafectată de trecerea anilor, cu toate că Salma are onorabila vârstă de 48 de ani. Să fie oare tratamentele costisitoare sau genetica ceea ce o ţine în formă pe frumoasa actriţă?

Sandra Bullock

De la debutul său în cinematografie şi până în zilele noastre, Sandra a câştigat în 2010 un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă şi simpatia fanilor. Un lucru este cu certitudine neschimbat: frumuseţea actriţei. Cine poate crede că îndrăgita actriţă a împlinit deja 50 de ani?

Pharrell Williams

Şi cum topul starurilor care nu-şi arată vârsta trebuia să cuprindă şi un exemplu al sexului tare, Pharrell completează acest loc. Jovialul cântăreţ are 41 de ani. N-am zice!

Lucy Liu

Şi-a făcut debutul în Ally McBeal şi a devenit şi mai iubită prin rolul din Îngerii lui Charlie. Oare ce-ar spune fanii îndrăgitei actriţe dacă ar afla că aceasta are 46 de ani?

Julianne Moore

Dacă n-ar exista un certificat de naştere, cu siguranţă nu i-am putea ghici adevărata vârsta frumoasei roşcate. Julianne va împlini în decembrie, anul acesta, 54 de ani.

Halle Berry

Fostul model sigur are un secret bine păzit în ceea ce priveşte modalitatea prin care se întreţine aşa de bine. La cei 48 de ani ai săi, încă întoarce capete fără probleme.

Jennifer Aniston

Îndrăgita vedeta s-a bucurat dintotdeauna de o siluetă perfectă. Nu ştim dacă a descoperit secretul tinereţii fără de bătrâneţe, dar cu siguranţă cei 45 de ani nu şi-au pus amprenta pe chipul sau trupul vedetei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Zece lucruri surprinzătoare din trecutul acestor vedete!

News

Zece lucruri surprinzătoare din trecutul acestor vedete!

Fie că au vrut să le ascundă, fie că le-ai auzit mai demult, însă le-ai uitat, multe informaţii despre vedetele de la Hollywood sunt de-a dreptul şocante. Iată, astfel, zece lucruri surprinzătoare despre vedetele de la Hollywood!

TOP Din ce ţări vin cei mai sexy bărbaţi celebri

News

TOP Din ce ţări vin cei mai sexy bărbaţi celebri

Sigur v-aţi întrebat vreodată care este ţara de unde vin cei mai hot bărbaţi. Este evident că bărbaţi sexy poţi găsi oriunde în lume, însă numărul lor variază. De aceea, noi am făcut ample cercetări pentru a descoperi care sunt ţările care furnizează cei mai sexy bărbaţ

News

Vedete de la Hollywood care au devenit mame după 40 de ani!

Multe vedete de la Hollywood au devenit mămici mult după ce-au trecut de prima tinereţe. Fie că nu au găsit partenerul potrivit, fie că s-au axat pe carieră, aceste vedete nu s-au speriat de ideea de a amâna momentul maternităţii după vârsta de 40 de ani.

Fotografii stânjenitoare! Vedete care au avut accidente vestimentare!

News

Fotografii stânjenitoare! Vedete care au avut accidente vestimentare!

Se întâmplă şi la case mai mari şi mai celebre. Că nimeni nu poate intui cu precizie ce se poate întâmpla, asta-i clar! Însă n-ar fi stricat dacă aceste vedete ar fi acordat mai multă atenţie ţinutelor atunci când au ieşit în public, ştiind că o armată de fotografi sunt pe urmele lor.

News

Cele mai sexy roşcate de la Hollywood!

Sunt celebre, frumoase şi dorite de toţi bărbaţii. Însă, nu numai acestea sunt puctele comune ale acestor actriţe. Culoarea părului le face să intre într-un top al celor mai focoase roşcate de la Hollywood! Iată despre cine este vorba!

Uite cum arată cele mai inedite genţi de vedete! Tu ai purta aşa ceva?

News

Uite cum arată cele mai inedite genţi de vedete! Tu ai purta aşa ceva?

Genţile sunt accesorii nelipsite din ţinutele doamnelor. De multe ori, o geantă potrivită devine piesa cheie a unui outfit, reuşind să dea o noţiune aparte întregii vestimentaţii. Nici genţile vedetelor de la Hollywood nu fac rabat

News

FOTO Abdomen VIP! Cine are mai multe pătrăţele?

Au o carieră remarcabilă în spate şi sunt iubiţi pentru personalitatea lor, însă trupurile lor sculptate sunt cele care le fac pe doamne să-şi piardă cu adevărat minţile. Mulţi bărbaţi de la Hollywood petrec destul de mult timp în sala de sport, însă cu siguranţă efortul lor este răsplătit pe măsură.