News

Aceste staruri sunt mai în vârstă decât arată!

de admin

Sunt faimoase, îndrăgite şi par mereu … tinere! Unele vedete par să fi descoperit elixirul tinereţii, căci chiar dacă au trecut de prima tinereţe, forma lor fizică este de invidiat.

Iată care sunt vedetele a căror vârstă nu o poţi ghici!

Gwen Stefani

De la rockstar şi până la super mamă, Gwen Stefani nu dă semne de oboseală. Deşi are doi copii, silueta cântăreţei nu a avut de suferit. La cei 45 de ani ai săi, Gwen arată de milioane!

Click pe următoarea!

Salma Hayek

Silueta celebrei actriţe pare neafectată de trecerea anilor, cu toate că Salma are onorabila vârstă de 48 de ani. Să fie oare tratamentele costisitoare sau genetica ceea ce o ţine în formă pe frumoasa actriţă?

Sandra Bullock

De la debutul său în cinematografie şi până în zilele noastre, Sandra a câştigat în 2010 un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă şi simpatia fanilor. Un lucru este cu certitudine neschimbat: frumuseţea actriţei. Cine poate crede că îndrăgita actriţă a împlinit deja 50 de ani?

Pharrell Williams

Şi cum topul starurilor care nu-şi arată vârsta trebuia să cuprindă şi un exemplu al sexului tare, Pharrell completează acest loc. Jovialul cântăreţ are 41 de ani. N-am zice!

Lucy Liu

Şi-a făcut debutul în Ally McBeal şi a devenit şi mai iubită prin rolul din Îngerii lui Charlie. Oare ce-ar spune fanii îndrăgitei actriţe dacă ar afla că aceasta are 46 de ani?

Julianne Moore

Dacă n-ar exista un certificat de naştere, cu siguranţă nu i-am putea ghici adevărata vârsta frumoasei roşcate. Julianne va împlini în decembrie, anul acesta, 54 de ani.

Halle Berry

Fostul model sigur are un secret bine păzit în ceea ce priveşte modalitatea prin care se întreţine aşa de bine. La cei 48 de ani ai săi, încă întoarce capete fără probleme.

Jennifer Aniston

Îndrăgita vedeta s-a bucurat dintotdeauna de o siluetă perfectă. Nu ştim dacă a descoperit secretul tinereţii fără de bătrâneţe, dar cu siguranţă cei 45 de ani nu şi-au pus amprenta pe chipul sau trupul vedetei.

Modifică Setările